product

Medisana FTN Infrarood Thermometer

14,7cm x 3,8cm x 2,1cm
29
.
99

Medisana FTN Infrarood Thermometer

14,7cm x 3,8cm x 2,1cm

29
.
99
Momenteel Niet op voorraad

Het is momenteel niet mogelijk om je bestelling af te halen in de winkel.

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Ziek op bed? Griep? Vergeet het ouderwetse koortsmeten onder je tong, je oksel, in je oor of rectaal. Met de Medisana FTN Infrarood Thermometer weet je binnen twee seconden of iemand koorts heeft of niet.

Met behulp van het blauwe focuslicht richt je de thermometer op het voorhoofd, beweegt deze naar de slaap en binnen twee seconden is de meting gepiept, tot op 0,1 graad nauwkeurig. Met name vanwege de makkelijke en snelle meting, heeft deze thermometer van de consumentenbond het predicaat 'Beste Koop' gekregen in januari 2011.

Deze alleskunner meet naast de lichaamstemperatuur ook de omgevingstemperatuur, de temperatuur van vloeistoffen en de temperatuur van oppervlakken. Hierdoor is de FTN bij uitstek geschikt als thermometer voor kinderen: contactloos meten dus bijvoorbeeld zonder te storen tijdens de slaap. En daarnaast ook nuttig wanneer er geen zieke is, om bijvoorbeeld de temperatuur van een babyhapje, badwater of magnetronmaaltijd te meten.

Bovendien slaat de thermometer de laatste 30 metingen op: een goede manier om te kijken of er al verbetering optreedt bij de patiënt, of om de dokter correct te kunnen informeren over het temperatuurverloop. Bij koorts (>38°c) wordt het display rood en geeft de FTN een geluidssignaal af.

Nooit meer onzekerheid, lang wachten, of ongemakkelijk meten. De FTN infrarood thermometer van Medisana helpt je om de temperatuurmeting een stuk eenvoudiger te maken!

Specificaties van de Medisana FTN Infrarood Thermometer:
• Automatisch uitschakeling: Ja
• Thermometer meting: voorhoofd
• Nauwkeurige, contactloze koortsmeting
• Extra functie: meting van omgevingstemperatuur, oppervlakken en vloeistoffen
• Meting binnen enkele seconden
• Automatische opslag van de laatste 30 gemeten waarden
• Verandering van displaykleur en geluidssignaal bij koorts
• Gecertificeerd medisch apparaat
• Inclusief 2 1,5 V (AAA) batterijen, opbergdoos en handleiding
• Inclusief 3 jaar garantie

Hoe gebruik je de Medisana FTN Infrarood Thermometer?
Meet de temperatuur boven de wenkbrauw, tussen hoofd en slaap. De waarde van de daar afgestraalde energie wordt gemeten en omgezet in een temperatuurwaarde. Het meetresultaat wordt binnen 1 seconde weergegeven. Zo meet je bijvoorbeeld de temperatuur van baby’s zonder de slaap te verstoren.

De infrarood-sensortechnologie maakt het bovendien mogelijk te kiezen of het meetresultaat wordt weergegeven alsof deze oraal, rectaal of axillair is gemeten.

EAN code: 4015588761201

Lees meer

Lees minder