Klik hier voor gratis verzending!
  • L'Oréal mascara

L'Oréal mascara

Banner Bestsellers OAP KVT_NL_1472x208px (2).jpg
Maximaliseer de impact van je oogopslag! Kies de mascara die bij jou past: ga voor volume of het valse wimper effect. Iedereen is uniek en L'Oréal Paris heeft voor iedereen een passende mascara. Heb jij jouw STAR MASCARA al gevonden? Bekijk hier alle L'Oréal Paris mascara's.
Bambi-liggend-beeld-2.jpg
Wil je ontdekken hoe je je ogen groter laat lijken? De L'Oréal Paris Bambi Eye False Lash Mascara geeft je wimpers een elegante krul, voelt zijdezacht aan, heeft een intens kleur en is verrijkt met micro-vezels. De mascaraborstel heeft een combinatie van lange en korte haren waardoor hij je natuurlijke oogvorm volgt en vormt. 
paradise.jpg
De L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara is een  mascara voor intens volume, verrijkt met castorolie en geeft je wimpers onweerstaanbaar volume en spectaculaire lengte voor een open blik. Het unieke mascaraborsteltje is ultrazacht en heeft holle vezels waardoor je in één applicatie de juiste hoeveelheid formule op je wimpers aanbrengt.
Volume-liggend-beeld-2.jpg
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Black Mascara is een mascara voor volume en separatie, verrijkt met kamille en zwarte orchidee-oliën. Het Volume Million Lashes borsteltje geeft zichtbaar volume aan elke wimper,zelfs de kortste wimperharen, met een natuurlijk uitziend effect.
Xfiber-versie-3.jpg
L'Oréal Paris False Lash XFiber Mascara is een 2-staps mascara voor extreme lengte en volume. De formule bevat extra vezels voor nog vollere en langere wimpers. L'Oréal Paris False Lash XFiber Mascara omhult je wimpers met een zwarte primer als eerste stap en een flexibel laagje zwarte mascara als tweede stap. De tweede stap kun je keer op keer herhalen voor intens zwarte wimpers.