true
  1. Home
  2. Luminizer your life, luminizer your hair!

Luminizer your life, luminizer your hair!

Vroeger was er glans, nu is er Luminizer

De Laboratoires L’Oréal Paris lieten zich inspireren door professionele technieken uit het salon, en hebben het gamma Nutri-Gloss Luminizer uitgevonden. Die is verrijkt met Glycogel, en verlegt de grenzen van het glanzen.

De shampoo Elseve Nutri-Gloss Luminizer

Reinigt zacht om onzuiverheden van de haarvezel te verwijderen en ze te omwikkelen met een hydraterende Haute Brillance-verzorging.

Conditioner Elseve Nutri-Gloss Luminizer
Ontwart onmiddellijk in alle lichtheid voor zachte en supersoepele haren.

Elseve Nutri-Gloss Luminizer Extraordinary Gloss
Omhul je haren met een sluier van intense glans zonder vet effect, maar met een subtiel en heerlijk parfum.

De Glycogel-technologie
 

Net als in de salon
Om je haren hun glans helemaal terug te geven, gebruiken haarspecialisten verschillende technieken, zoals het omhullen van de haarvezel. Die techniek wordt vaak gebruikt in salons en bestaat uit een globale reiniging van stofjes en onzuiverheden die de glans verhinderen; een micro-exfoliatie van de hoofdhuid; een layering van glans van de wortels tot de punten; en eenperfecte opstelling van de haarvezels voor een vertienvoudigde glans.

Zet je haren in de spotlight
De Laboratoires L’Oréal Paris lieten zich inspireren door deze techniek om het gamma Nutri-Gloss Luminizer te creëren. Die isverrijkt met Glycogel, dat intense glans geeft. Bovendien geeft het een micropolishing om onzuiverheden te verwijderen. Daarna omhult het de haarvezel met een hydraterende Haute Brillance-verzorging die net als een vernis de reflectie van het licht gaat vermenigvuldigen. De haren zijn onmiddellijk glanzender, terwijl ze vederlicht blijven. 
  1. Home
  2. Luminizer your life, luminizer your hair!
Kruidvat logo
back to top