product

LEGO Woonhuis En Speelgoedwinkel

34
.
99

LEGO Woonhuis En Speelgoedwinkel

34
.
99
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt.

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro.

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting!

Productinformatie

Productinformatie

Met LEGO Creator 31105 3-in-1 Woonhuis en Speelgoedwinkel bouw je wat je maar wilt!

Het is tijd om naar de speelgoedwinkel te gaan. Pak je portemonnee en ga naar de stad. Kijk, een van stenen gebouwde speelgoedsoldaat en kauwgomballenautomaat! Kom, we gaan naar binnen om al het speelgoed te bekijken. Wacht... er is nog tijd over voor een ritje op de raket. Jippieee! Na het ritje bouw je de speelgoedwinkel om tot een taartenwinkel, een bloemenwinkel of laat je je fantasie de vrije loop en bouw je iets compleet nieuws.

Creatief bouwen
Er valt heel veel te beleven in dit woonhuis met speelgoedwinkel die kunnen worden omgebouwd! Breid de stad uit met dit gebouw van twee verdiepingen: een speelgoedwinkel met appartement erboven, dat kan worden omgebouwd tot een taartenwinkel of een bloemenwinkel. Je vermaakt je urenlang met het verkennen van dit gebouw met twee verdiepingen, met een appartement boven en een speelgoedwinkel beneden, plus een werkende raketattractie.

Bouw een gebouw van twee verdiepingen bestaande uit een woonhuis met speelgoedwinkel en tover deze vervolgens om tot een taartenwinkel met een zithoek en een LEGO bakkerij aan de achterkant, een mooie bloemenwinkel met een dakraam of iets compleet nieuws.

Kenmerken van LEGO Creator 31105 3-in-1 Woonhuis en Speelgoedwinkel:
• Ga de spannende bouwuitdaging aan met deze set met 3 modellen in 1: een speelgoedwinkel, een taartenwinkel met LEGO bakkerij en een bloemenwinkel met dakraam, plus 2 minifiguren en een van stenen gebouwde vogelfiguur.
• Het woonhuis met speelgoedwinkel heeft 2 verdiepingen, een van stenen gebouwde speelgoedsoldaat en kauwgomballenautomaat, een werkende raketattractie en tal van ander speelgoed en details.
• Het woonhuis en de speelgoedwinkel zijn samen circa 20 centimeter hoog, 13 centimeter breed en 10 centimeter diep: cool bouwspeelgoed, speciaal ontwikkeld voor serieuze avonturen en veel creatief plezier.
• Open de doos en het spelen begint direct met het bouwen en herbouwen van elk van de 3 modellen. De gemakkelijk te volgen instructies helpen je stap voor stap door het bouwproces heen.
• Deze speelset is batterijloos.
• LEGO-stenen voldoen aan de hoogste industrienormen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, en dat is al zo sinds 1958.
• Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken ze de LEGO-stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.
• Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

EAN code: 5702016616316

Lees meer

Lees minder