product

LEGO Super Mario 71370 Power-uppakket: Vuur-Mario

7
.
99

LEGO Super Mario 71370 Power-uppakket: Vuur-Mario

7
.
99
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt.

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro.

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting!

Productinformatie

Productinformatie

Beleef vlammend speelplezier met dit coole LEGO Super Mario 71370 Power-uppakket: Vuur-Mario. Trek je LEGO Mario figuur deze vuuroutfit aan en ontdek hoe hij reageert in het level dat je hebt gemaakt.

Met deze broek en pet krijgt LEGO Mario een speciale vuurkracht, waarmee hij zijn vijanden op een nieuwe manier kan aanvallen en sneller zal verslaan!

Zet de LEGO Super Mario speelmogelijkheden in vuur en vlam met dit Power-uppakket: Vuur-Mario met een interactieve outfit voor je LEGO Mario figuur. Laat de actie oplaaien in de LEGO Super Mario levels die je met dit Power-uppakket maakt. Het pakket bevat een outfit voor LEGO Mario waarmee hij op verschillende manieren reageert en gebruik maakt van vuurkracht.

Coole app met bouwinstructies
Deze LEGO set is inclusief geïllustreerde bouwinstructies. In de gratis LEGO Super Mario app vind je ook bouwinstructies, plus leuke suggesties voor creatieve manieren om te bouwen en spelen. Daarnaast biedt de app een veilige omgeving om je ideeën te delen.

Kenmerken van LEGO Super Mario 71370 Power-uppakket: Vuur-Mario:
• Dit accessoire om te verzamelen past op de LEGO Mario figuur uit de Avonturen met Mario startset (71360). Het laat LEGO Mario nieuwe geluiden maken en zorgt ervoor dat er op zijn borstscherm een unieke afbeelding verschijnt.
• Wanneer LEGO Mario (figuur niet inbegrepen) dit pak aan heeft, kan hij vuurkracht gebruiken om zijn vijanden op een nieuwe manier aan te vallen en munten te verzamelen.
• Deze LEGO bouwset bestaat uit 11 onderdelen.
• Voor dit creatieve bouwspeelgoed zijn geen batterijen nodig. Het enige dat je hoeft te doen, is de LEGO Mario figuur uit de startset deze outfit aan te trekken. Het pakket bevat duidelijke instructies.
• In de gratis LEGO Super Mario app vind je bouwinstructies, inspiratie voor leuke, creatieve manieren om te spelen en nog veel meer.
• Je hebt geen Supersterrenkracht nodig om de LEGO-stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Al sinds 1958 voldoen de stenen aan de hoogste industrienormen om ervoor te zorgen dat ze perfect op elkaar passen.
• LEGO-stenen en onderdelen worden grondig getest en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat de LEGO set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.
• Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

EAN code: 5702016618495

Lees meer

Lees minder