product

LEGO Slaapkamer

12
.
99

LEGO Slaapkamer

12
.
99
Momenteel Niet op voorraad

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt.

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro.

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting!

Productinformatie

Productinformatie

Slaapkamers zijn niet alleen om in te slapen, toch? In deze leuke LEGO DUPLO 10926 Slaapkamer stoppen de activiteiten nooit! Laat de twee meisjesfiguren een logeerpartijtje beleven in hun stapelbed.

Er is een grote teddybeer om te knuffelen, een gitaar om muziek te maken en het bovenste bed heeft zelfs een glijbaan. Wanneer de klok aangeeft dat het bedtijd is, leg je de meisjes in bed en de volgende ochtend gaat het rollenspel gewoon weer verder. Tijd om op te staan!

Peuters genieten van het poppenhuis en het spelen met deze LEGO DUPLO slaapkamerset. Beleef volop 'doen alsof' speelplezier met twee meisjesfiguren en een gezellige logeerpartij in een stapelbed. Laat kinderen genieten van eindeloos fantasierijk rollenspel. Zelfs de doos in de vorm van een huis maakt deel uit van de speelbeleving. Met moderne kleuren en twee gedetailleerde meisjesfiguren ontwikkelen peuters hun fijne motoriek door eindeloze leuke activiteiten te spelen.

Kenmerken van deze LEGO DUPLO 10926 Slaapkamer:
• De doos in de vorm van een huis van deze speelset wordt omgebouwd tot een leuke slaapkamer, gevuld met kleurrijk speelgoed en coole speelfiguren waarmee peuters eindeloos fantasierijk plezier beleven.
• Dit leerzame bouwspeelgoed voor peuters bevat twee moderne meisjesfiguren plus een speelgoedgitaar, wekker en knuffelbeer.
• Het stapelbed met glijbaan is circa 11 centimeter hoog, 13 centimeter breed en 6 centimeter diep. De doos in de vorm van een huis kan worden gebruikt om alle stenen en onderdelen in te bewaren.
• Deze speelset is batterijloos.
• Deze LEGO DUPLO bouwset voldoet aan de hoogste industrienormen. Daardoor is de set perfect om door kleine vingers te worden vastgepakt, op elkaar te worden gezet en weer uit elkaar te worden gehaald. En dat is al zo sinds 1969!
• Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, buigen, bekrassen en rekken ze de LEGO DUPLO stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen voor jouw kleine bouwer.
• Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

EAN code: 5702016618150

Lees meer

Lees minder