product

LEGO Movie 2 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘Echt-Niet-Kwaadaardige' Rui...

Gratis kleipotje
49
.
99

LEGO Movie 2 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘Echt-Niet-Kwaadaardige' Rui...

49
.
99
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt.

Vanwege drukte bij PostNL kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro.

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Ga met Vrijgezel Batman en koningin Wiedanook Watdanook aan tafel in het LEGO Movie 2 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks 'Echt-Niet-Kwaadaardige' Ruimtepaleis van de koningin met deze leuke bouwset boordevol speelplezier!

Geniet van een smoothie en bewonder de dj-stand. Ontmoet andere kleurrijke personages uit De LEGO Film 2 zoals IJshoorntje en schiet het Sterretje en de Hartjes in hun capsules de ruimte in. Laat daarna de bovenkant van het paleis draaien als Koningin Wiedanook Watdanook opstijgt in haar superruimteraket.

Deze LEGO paleisset is inclusief acht personages uit De LEGO Film 2: een Vrijgezel Batman minifiguur en Celeste minipoppetje en van stenen gebouwde figuren van Koningin Wiedanook Watdanook, IJshoorntje, Sterretje, een Koninklijke wachter en twee Hartjes.

Het speelgoedpaleis met verschillende verdiepingen heeft een draaiend bovengedeelte met een afneembare raket die open kan voor Koningin Wiedanook Watdanook, afneembare capsules die open kunnen voor andere personages, twee balkons, een beveiligingsruimte met een bouwbaar bewakingsscherm en verschillende elementen zoals een koffiekopje, een klein hartje, een donut, een eetkamer met een tafel, twee stoelen, een kast, een bouwbare blender, verschillende drank- en voedselelementen en een dj-stand.

Het speelgoedpaleis is circa 48 centimeter hoog, 34 centimeter breed en 18 centimeter diep. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

EAN code: 5702016368215

Lees meer

Lees minder