product

LEGO Movie 2 70837 Glitterende Schitterende Spa!

34
.
99

LEGO Movie 2 70837 Glitterende Schitterende Spa!

34
.
99
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

De LEGO Movie 2 70837 Glitterende Schitterende Spa! zit vol verrassingen, zoals een met een hendel te bedienen draaiende muur om de transformatie van Balthazar in een vampiervleermuis na te spelen en een bubbelbad met valluikfunctie.

Kruip in de huid van Verwassen Wyldstyle, LEGO astronaut Benny en andere kleurrijke personages uit De LEGO Film 2. Speel je favoriete scènes na met de twee minifiguren, het minipoppetje en de vijf van stenen gebouwde figuren inclusief LEGO Unikitty als Kalm Aan Kitty, plus een massagetafel en accessoires om het spel op gang te brengen.

De Glitterende Schitterende Spa heeft een entreeboog, bouwbare luidsprekers, een met een hendel te bedienen draaiende muur waardoor Balthazar in een vampiervleermuis kan 'transformeren', een bubbelbad met een deksel dat open kan en een valluikfunctie, een bouwbare wastafel, twee uitneembare tafels, zes van stenen gebouwde toverdrankflesjes en verschillende elementen zoals een handdoek, een theepot, een kopje, een dienblad en doorschijnende kristallen decoraties. Ook inclusief een bouwbare massagetafel.

De speelgoedspa is circa 14 centimeter hoog, 31 centimeter breed en 12 centimeter diep. De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

EAN code: 5702016368208

Lees meer

Lees minder