product

LEGO Marvel Spider-Man 76172 Spider-Man en Sandman Duel

7
.
99

LEGO Marvel Spider-Man 76172 Spider-Man en Sandman Duel

7
.
99
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt.

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro.

Exclusieve Vriendendeals, 2.50 cadeau en gratis producten. Kom bij de Kruidvat Voordeelclub! Vertel mij meer

Productinformatie

Productinformatie

Ben jij een superheld in de dop? Beleef dan spannende avonturen met dit LEGO Marvel Spider-Man 76172 Spider-Man en Sandman Duel.

Maak kennis met fantasierijk plezier waar geen einde aan komt. Een speciaal startsteen-chassis helpt je snel aan de slag te gaan en het plezier van zelfstandig bouwen te ontdekken.

Instructions PLUS
De eenvoudige bouwinstructies versterken de creatieve bouwvaardigheden. Download de LEGO Bouwinstructies app met digitale Instructions PLUS, waarmee je inzoomt op je speelset en deze draait en visualiseert tijdens het bouwen.

Kenmerken van LEGO Marvel Spider-Man 76172 Spider-Man en Sandman Duel:
• Inclusief minifiguren van Spider-Man en Sandman, een stevige spider-buggy, een zandkatapult waarmee je kunt schieten en leuke accessoires uit de superheldenfilms.
• Help Spider-Man voorkomen dat de superschurk Sandman een zandtornado oproept. Speel daarna je favoriet scènes uit de film na of bedenk je eigen avonturen.
• Deze LEGO set is speciaal ontworpen met een startsteen en eenvoudige bouwstappen.
• Dit superheldenbouwspeelgoed is circa 4 centimeter hoog, 9 centimeter breed en 6 centimeter diep met onderdelen die de ideale afmetingen hebben voor kleine handjes.
• Er zit een eenvoudige bouwhandleiding bij en de onderdelen zitten bij elkaar in afzonderlijke zakjes, met in elk zakje een onderdeel en personage om te bouwen.
• Download de gratis LEGO Bouwinstructies app met digitale Instructions PLUS.
• LEGO onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, zodat alle 4+ sets gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald, en dat is al zo sinds 1958.
• LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte kindveiligheidsnormen.
• Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

EAN code: 5702016912777

Lees meer

Lees minder