product

LEGO Jay Avatar - Arcade Pod

Gratis verzending LEGO bouwsets
7
.
99

LEGO Jay Avatar - Arcade Pod

7
.
99
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Het is momenteel niet mogelijk om je bestelling af te halen in de winkel.

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Overal in Ninjago City verdwijnen gamers! Verken samen met Digi Jay in de LEGO Ninjago 71715 Jay Avatar - Arcade Pod de gevaarlijke wereld van het videospel Prime Empire en los het mysterie op.

Welk personage wil jij zijn? Maak in het spel je eigen avatar. Dompel je samen met Digi Jay onder in deze wereld en neem het op tegen het kwaad.

Deze schitterende speelkast is de toegangspoort naar de spannende wereld van het videospel Prime Empire. Het is geweldig om verhalen te bedenken met deze speelkast en twee figuren uit het videospel: Digi Jay en de exclusieve Avatar Jay met zijn gitaar. De achterkant van de speelkast kan open en biedt plaats aan de ninja-actiefiguren en wapens.

Kenmerken van LEGO Ninjago 71715 Jay Avatar - Arcade Pod:
• Deze Ninjago set bestaat uit een minispeelkast, een minifiguur van Digi Jay en een exclusieve minifiguur van Avatar Jay waarmee je spannende avonturen uit Prime Empire naspeelt.
• Ninjaspeelgoed voor kinderen met een speelkast en 2 figuren uit het videospel: Digi Jay en de exclusieve Avatar Jay, beide met diverse wapens.
• Deze Ninjagospeelkast biedt je de mogelijkheid om je eigen avatar in Prime Empire te kiezen en deze te personaliseren met stickers en accessoires. De figuren uit het videospel en hun wapens kunnen in de achterkant van de speelkast worden opgeborgen.
• Dit ninjaspeelgoed bevat 47 onderdelen.
• De speelkast is circa 5 centimeter hoog, 8 centimeter lang en 6 centimeter breed.
• Deze speelset is batterijloos.
• LEGO-stenen voldoen al meer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn, zowel op aarde als in Ninjago City.
• De LEGO-stenen en figuren worden tot het uiterste getest en voldoen aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Met LEGO bouwsets beleef je altijd zorgeloos speelplezier.
• Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

EAN code: 5702016617009

Lees meer

Lees minder