product

LEGO Hidden Side 70419 Schipbreuk met Garnalenboot

26
.
99

LEGO Hidden Side 70419 Schipbreuk met Garnalenboot

26
.
99
Momenteel Niet op voorraad

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Ga zelf op spokenjacht en beleef de leukste avonturen met LEGO Hidden Side 70419 Schipbreuk met Garnalenboot. Deze geweldige speelset combineert een bouwbaar LEGO model met een game-app.

Download de app en scan het model met een smartphone om het tot leven te laten komen. De app wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe mysteries om op te lossen, coole voorwerpen om te vinden, spoken om te verslaan en te verzamelen en in elke set een unieke spokenbaas om het tegen op te nemen. LEGO Hidden Side geeft een nieuwe dimensie aan het spelen met LEGO!

Dit bouwspeelgoed bestaat uit een garnalenboot die in tweeën kan worden gesplitst en een van stenen gebouwde spookklif, en bevat talloze coole details voor urenlang fantasierijk speelplezier. Met de minifiguren van de twee helden, de spookkapitein en zijn zoon, het schattige spookhondje en de albino-alligator bedenk je in een mum van de tijd de leukste verhalen.

Kenmerken van LEGO Hidden Side 70419 Schipbreuk met Garnalenboot:
• Download de LEGO Hidden Side app en richt je smartphone op de Schipbreuk met garnalenboot om de bouwset voor kinderen tot leven te laten komen en de verborgen kant te onthullen. Beweeg je telefoon en ontdek hoe de verborgen omgeving rondom het model steeds verandert.
• Dit kinderspeelgoed met augmented reality is inclusief 4 minifiguren: de helden Jack Davids en Parker L. Jackson, Kapitein Jonas en zijn zoon Jonas jr., plus Spencer, het spookhondje van Davids, en de legendarische albino-alligator voor het naspelen van de leukste verhalen boordevol actie.
• De speelset Schipbreuk met garnalenboot bestaat uit een coole garnalenboot met zeethema die in tweeën kan worden gesplitst en weer in elkaar kan worden gezet, en een van stenen gebouwde klif die zich ook van zijn spookachtige kant kan laten zien.
• De LEGO Hidden Side speelset speelt zich af in het fictieve stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen.
• Bouw en speel met de fysieke set en laat deze vervolgens tot leven komen door er via de AR-app naar te kijken en ermee te spelen.
• De LEGO Hidden Side app is als een raam waarachter een coole en spookachtige verborgen kant opdoemt met uitdagende mysteries om op te lossen, spoken om te verslaan en in iedere set een unieke spokenbaas om het tegen op te nemen.
• Om de complete speelervaring met augmented reality te beleven, is een tablet of smartphone vereist (niet inbegrepen). Compatibel met bepaalde iOS en Android apparaten. Kinderen moeten om toestemming vragen voordat ze online gaan.
• Het scheepswrak op het eiland is circa 19 centimeter hoog, 24 centimeter breed en 12 centimeter diep.
• De garnalenboot is circa 15 centimeter hoog, 8 centimeter breed en 18 centimeter diep.
• De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

EAN code: 5702016365412

Lees meer

Lees minder