product

LEGO Hidden Side 70418 J.B.'s Spooklab

0
.
00

LEGO Hidden Side 70418 J.B.'s Spooklab

0
.
00
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Maak kennis met een spectaculaire speelervaring dankzij augmented reality met het LEGO Hidden Side 70418 J.B.'s Spooklab!

De Hidden Side app is een spannende nieuwe manier om met LEGO speelgoed te spelen. De combinatie van het LEGO model en de game zorgt voor een volledig interactieve speelervaring. Download de Hidden Side app en scan het model met een smartphone om het tot leven te laten komen. Als je iets aan het model verandert, gebeurt er in de app ook van alles. De app wordt regelmatig bijgewerkt en dankzij de nieuwe mysteries om op te lossen, voorwerpen om te vinden, spoken om te verslaan en sterke spokenbazen om het tegen op te nemen geeft LEGO Hidden Side een nieuwe dimensie aan het spelen met deze LEGO set!

J.B.'s spooklab heeft talloze coole technische details en wetenschappelijke apparatuur, geïnspireerd op het echte leven, voor urenlang fantasierijk speelplezier. Het is geweldig om de labspeelset van de gekke wetenschapper te bouwen en ermee te spelen, terwijl je in de app het spook probeert te verdrijven dat de vriendelijke klusjesman aan het lastigvallen is. De minifiguren van de held, de bezeten klusjesman en de vrouwelijke wetenschapper plus het schattige spookhondje bieden volop mogelijkheden voor leuke rollenspellen.

Kenmerken van LEGO Hidden Side 70418 J.B.'s Spooklab:
• Download de LEGO Hidden Side
• app en scan J.B.'s spooklab met je smartphone om het LEGO model tot leven te laten komen en de verborgen kant te onthullen. Beweeg je telefoon en ontdek hoe de omgeving rondom het model steeds verandert.
• Dit kinderspeelgoed met augmented reality is inclusief 3 minifiguren: Jack Davids, J.B. en Douglas Elton, plus Spencer, het spookhondje van Davids.
• De speelset J.B.'s spooklab bestaat uit een cool laboratorium van de gekke wetenschapper met een 'door Tesla aangedreven' ruimte waarin spoken kunnen worden verdreven en allerlei technische details die de creativiteit stimuleren.
• De LEGO Hidden Side speelset speelt zich af in het fictionele stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen.
• Bouw en speel met de fysieke set en laat deze vervolgens tot leven komen door er via de AR-app naar te kijken en ermee te spelen.
• De LEGO Hidden Side app is als een raam waarachter een coole en spookachtige verborgen kant opdoemt met uitdagende mysteries om op te lossen, spoken om te verslaan en spokenbazen om het tegen op te nemen.
• Om de complete speelervaring met augmented reality te kunnen beleven, is een tablet of smartphone vereist. Compatibel met bepaalde iOS en Android apparaten. Kinderen moeten hun ouder(s) om toestemming vragen voordat ze online gaan.
• J.B.'s spooklab is circa 13 centimeter hoog, 18 centimeter breed en 9 centimeter diep.
• De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

EAN code: 5702016365405

Lees meer

Lees minder