product

LEGO Elsa'S En Olaf'S Ijsfeest

Duplo bouwsets 20% bij 2 stuks
17
.
99

LEGO Elsa'S En Olaf'S Ijsfeest

17
.
99
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Disney's Elsa en Olaf spelen in de sneeuw en de peutervriendelijke vormen en figuren nodigen uit om mee te doen. Kom jij naar het LEGO DUPLO 10920 Elsa's en Olaf's IJsfeest?

Er is ijs om lekker van te genieten, er kan gesleed worden en er is heerlijke warme chocolademelk om iedereen daarna weer op te warmen.

Peuters beleven samen met hun favoriete Disney Frozen personages plezier en ondernemen activiteiten in de sneeuw met dit LEGO DUPLO Elsa's en Olaf's theefeest bouwspeelgoed! Dit veelzijdige Disney Frozen bouwspeelgoed voor peuters biedt een wereld aan educatieve speelmogelijkheden.

Terwijl ze plezier maken, zetten peuters belangrijke ontwikkelingsstappen. Ze herkennen Elsa en Olaf en voelen zich met hen verbonden, dus stimuleert het rollenspel hun emotionele ontwikkeling. Kinderen kunnen diverse scenario's naspelen, van een theefeestje tot verstoppertje spelen tussen de ijsblokken, om zo hun creatief en visueel-ruimtelijk bewustzijn te ontwikkelen. Elk onderdeel kan eenvoudig door kleine handjes worden vastgepakt en neergezet, zodat kinderen de set kunnen aanpassen om zelf verhalen te creëren, geweldig voor hun verbeelding en hun fijne motoriek.

Kenmerken van LEGO DUPLO 10920 Elsa's en Olaf's IJsfeest:
• Stimuleer fantasierijke avonturen en spelenderwijs leren met Disney's Elsa en Olaf uit de bekende Frozen films. Het plezier begint direct na het openen van de doos.
• Disney's Elsa en haar schattige sneeuwpopvriendje Olaf spelen in de sneeuw en bouwen een ijshuis. Met een theepot, warme chocolademelk en gebak op het tafeltje zijn alle ingrediënten aanwezig voor een supercool theefeest.
• Het in elkaar gezette ijshuis is circa 12 centimeter hoog en daarmee is deze boeiende bouwspeelset groot genoeg om serieus mee te spelen en klein genoeg om overal mee naartoe te nemen.
• De set is eenvoudig en bevat geen delen die lastig in elkaar te zetten zijn. De duidelijke instructies zorgen direct voor een blije lach en een geïnteresseerde blik.
• Deze speelset is batterijloos.
• De LEGO DUPLO bouwset voldoet aan de hoogste industrienormen. Daardoor kan de set eenvoudig door kleine vingers worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald worden, en dat is al zo sinds 1969!
• Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, buigen, bekrassen en rekken ze de LEGO DUPLO stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke DUPLO speelset voor kleine bouwers voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.
• Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

EAN code: 5702016618105

Lees meer

Lees minder