product

LEGO DUPLO 10930 Bulldozer

7
.
99

LEGO DUPLO 10930 Bulldozer

7
.
99
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt.

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro.

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting!

Productinformatie

Productinformatie

Kijk hoe jouw eigen kleine bouwvakker zijn of haar fijne motoriek gebruikt om de LEGO DUPLO 10930 Bulldozer naar de bouwplaats te rijden en het rotsblok omhoog en omlaag te brengen met de laadschop. Pas op, dat rotsblok splijt open!

Deze rijdende bulldozer en leuke bouwvakker bieden veel fantasierijke speelmogelijkheden. Ze leren kinderen hoe ze uitdagingen kunnen overwinnen om de klus te klaren!

Spelenderwijs vaardigheden opbouwen
Terwijl peuters bouwen, rijden en eindeloos creatief plezier beleven met deze handzame bulldozer, ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden die een leven lang meegaan. De LEGO DUPLO Bulldozer inspireert peuters om te bouwen, te rijden en te genieten van eindeloos creatief plezier.

Wanneer ze verhalen op de bouwplaats naspelen met dit werkende speelgoed, ontwikkelen ze fysieke en cognitieve vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben.

Deze schattige, beweegbare bulldozer met een figuur van een bouwvakker in een veiligheidsvest geeft peuters en hun ouders een geweldige mogelijkheid om samen te werken. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek door met de bulldozer naar de bouwplaats te rijden en het rotsblok omhoog te tillen met de laadschop. Maar pas op, het rotsblok kan elk moment opensplijten!

Kenmerken van LEGO DUPLO 10930 Bulldozer:
• De set bevat een schattige, beweegbare bulldozer met een laadschop die met de hand wordt bediend, een rotsblok dat opensplijt, een waarschuwingsbord en een figuur van een bouwvakker met een veiligheidsvest.
• De bulldozer is circa 10 centimeter hoog, 17 centimeter lang en 7 centimeter breed. Precies groot genoeg om ook onderweg fantasierijk speelplezier te kunnen beleven.
• Voor deze praktische speelset zijn geen batterijen nodig. De LEGO DUPLO Bulldozer wordt uitsluitend aangedreven door kinderfantasie dus het plezier stopt nooit!
• De eenvoudige instructies bieden ideeën en inspiratie om ouders en peuters te helpen direct optimaal te profiteren van het plezier en de ontwikkelingsvoordelen van dit veelzijdige speelgoed.
• De LEGO DUPLO speelset bevat herkenbare omgevingen, leuke personages en gemakkelijk te hanteren onderdelen. Door middel van bouwen, leren en spelen kunnen peuters hun fantasie de vrije loop laten.
• De LEGO DUPLO speelgoedbouwset voldoet aan de hoogste industrienormen, zodat hij eenvoudig door kleine vingertjes kan worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.
• De LEGO Groep gooit, verhit, plet, draait en analyseert de stenen en onderdelen van de LEGO DUPLO speelsets om er zeker van te zijn dat al het speelgoed voor jonge bouwers voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.
• Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

EAN code: 5702016618198

Lees meer

Lees minder