product

LEGO Disney Frozen II 41165 Anna's Kano-expeditie

Speelgoed 2e artikel halve prijs
17
.
99

LEGO Disney Frozen II 41165 Anna's Kano-expeditie

17
.
99
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Maak samen met je favoriete Disney personages Anna en Olaf in een speciale avonturenkano een tochtje op de rivier in het betoverde bos, ver weg van Arendelle! Ga je mee met LEGO Disney Frozen II 41165 Anna's Kano-expeditie?

Vaar naar de oever om het schattige konijntje te voeren en speel samen op de wipwap of zoef van de ijsglijbaan, zo de rivier in! Pas wel op dat je de grote aardereus niet wakker maakt die vlak bij de rivier ligt te slapen.

Beleef een sportief avontuur in de ijskano van Anna en Olaf. LEGO Disney Frozen II 41165 Anna's Kano-expeditie bevat een LEGO dierenfiguur voor fantasierijk speelplezier en een speciale startsteen-bouwplaat waarmee zelfs beginnende bouwers het trotse gevoel ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt je om het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het zelfvertrouwen voor de perfecte start van het bouwen met LEGO stenen in een vertrouwde Disney omgeving.

Instructions PLUS
Ga voor een geweldige bouwervaring met Instructions PLUS, beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets. Met de gebruiksvriendelijke, intuïtieve bouwinstructies zoom je tijdens het bouwen in op je creatie. Draai en visualiseer hem met behulp van een speciale doorschijnende modus. Instructions PLUS is ook zeer geschikt voor jongere bouwers: het begeleidt hen bij het bouwproces en vergroot zo hun gevoel van onafhankelijkheid en hun zelfvertrouwen.

Kenmerken van LEGO Disney Frozen II 41165 Anna's Kano-expeditie:
• Inclusief 2 herkenbare minipoppetjes van Disney personages: Anna en Olaf, plus een LEGO konijnenfiguur.
• Deze avontuurlijke speelset bestaat uit een ijskano met lamp, een riviergedeelte met ijsglijbaan, een wipwap en beweegbare struiken en rotsen met een afbeelding van een slapende aardereus.
• De kano heeft een startsteen-bouwplaat.
• Gebruik de LEGO Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructions PLUS.
• De kano is circa 3 centimeter hoog, 9 centimeter lang en 3 centimeter breed.
• Het riviergedeelte is circa 8 centimeter hoog, 28 centimeter breed en 15 centimeter diep.
• De set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

EAN code: 5702016368628

Lees meer

Lees minder