product

LEGO Disney Frozen II 41164 Betoverde Boomhut

0
.
00

LEGO Disney Frozen II 41164 Betoverde Boomhut

0
.
00
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt.

Tot aan je deur bezorgd met PostNL of haal gratis op in jouw Kruidvat winkel.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro.

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting!

Productinformatie

Productinformatie

Bouw deze LEGO Disney Frozen II 41164 Betoverde Boomhut uit de Disney film Frozen II en beleef samen met je favoriete Disney personages een bijzonder avontuur in het betoverde bos!

Klim met Mattias naar het uitkijkpunt terwijl Anna en Olaf het bos verkennen. Zoef vervolgens via de tokkelbaan naar beneden en probeer een vis te vangen, zodat je 's avonds met zijn allen in de eetkamer op de eerste verdieping geniet van een heerlijk, boven het kampvuur gebraden visje.

Verken de LEGO boomhut en ontdek de schatkist. Ga vervolgens naar buiten om kennis te maken met de konijntjes die in het bos wonen. Maar wat zijn dat voor vreemde stenen in het betoverde bos? Ze hebben iets te maken met een eeuwenoude magie die sinds kort weer tot leven is gewekt.

LEGO Disney Frozen II 41164 Betoverde Boomhut is een bouwbare boomhut voor je favoriete personages uit Disney Frozen II. Deze bouwbare magische boomhutspeelset bestaat uit een slaapkamer onder in de boom en een eetkamer op de eerste verdieping. Er is een ladder die naar het uitkijkpunt leidt en een fantastische tokkelbaan waaraan je naar het betoverde bos onder je zoeft. Eenmaal in het bos is het geweldig om voor de twee konijntjes in hun kleine huisje te zorgen. Op de kampeerplek en visplaats met vliegende-vissenfunctie bedenk en beleef je de leukste avonturen met Anna, Olaf en Mattias uit Frozen II. Verken het bos en ontdek de mythische stenen tijdens een onvergetelijke en magische reis.

Kenmerken van LEGO Disney Frozen II 41164 Betoverde Boomhut:
• Inclusief minipoppetjes van Anna en Mattias en vier LEGO figuren: Olaf, 2 konijntjes en een vis.
• De set bestaat uit een boomhut met een slaapkamer beneden, een eetkamer op de eerste verdieping, een uitkijktoren, een tokkelbaan, een konijnenhuis, een kampeerplek, een visplaats en een magisch portaal.
• Accessoires: het zwaard van Mattias, een schatkist, een telescoop, een hengel, een emmer, een vis, glazen, borden, een schaar, een wortel en een appel.
• De boomhut is circa 20 centimeter hoog, 25 centimeter breed en 20 centimeter diep.
• De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

EAN code: 5702016368611

Lees meer

Lees minder