product

LEGO City 60231 Reddingswagen van Brandweercommandant

17
.
99

LEGO City 60231 Reddingswagen van Brandweercommandant

17
.
99
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Pak je brandweerbijl en bereid je voor om een aantal branden te blussen! Er staat in Lego City een elektriciteitshuisje in brand en de LEGO City 60231 Reddingswagen van Brandweercommandant moet erheen.

Brandweercommandant Freya McCloud is met haar brandweerwagen vol hulpmiddelen op weg naar de plek en gelukkig heeft ze een plan. Maar dit is niet het goede moment om dat plan uit te leggen, want er is geen tijd te verliezen! Zet de verkeerskegels neer, pak de brandblusser en word de held van de stad. Beloon jezelf en de andere brandweerlieden daarna met een warme chocolademelk, voordat je naar de volgende brand geroepen wordt.

Deze bouwset voor kinderen bevat een brandweerwagen met een afneembare ladder, een dak dat open kan en een scherm in de cabine, plus een watertank met waterkanon en schietfunctie. Bij deze leuke bouwset zit ook een elektriciteitshuisje met deuren die open kunnen en twee minifiguren van Freya McCloud en een brandweerman. De set is inclusief een brandweerbijl, een walkietalkie, een megafoon, een brandblusser, een mok met marshmallowlogo, twee wit met blauwe verkeerskegels en vier waterelementen, plus een bouwbaar vlamelement. Activeer de hendel op het waterkanon om waterelementen af te vuren op het elektriciteitshuisje dat in brand staat.

LEGO Life app
Gebruik de Lego Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren.

Download de Lego Life app via de iOS of Android app store. Vraag je ouder(s) om toestemming voordat je online gaat.

De brandweerwagen is ongeveer 6 centimeter hoog, 16 centimeter lang en 7 centimeter breed. Het elektriciteitshuisje met bouwplaat is 3 bij 3 centimeter. De set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

EAN code: 5702016370515

Lees meer

Lees minder