product

Kruidvat Unisex Large Pyjamabroekjes

mt 8 (24-65 kg), 9 stuks
6
.
49

Kruidvat Unisex Large Pyjamabroekjes

mt 8 (24-65 kg), 9 stuks

6
.
49
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt.

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro.

Exclusieve Vriendendeals, 2.50 cadeau en gratis producten. Kom bij de Kruidvat Voordeelclub! Vertel mij meer

Productinformatie

Productinformatie

Geef je kind ook 's nachts een veilig en comfortabel gevoel met Kruidvat Unisex Large Pyjamabroekjes. De broekjes absorberen uitstekend, bieden extra zekerheid tijdens de nacht en zijn geschikt voor kinderen van 24 tot 65 kg.

De Kruidvat Unisex Large Pyjamabroekjes sluiten door de elastische zijkanten mooi aan, hebben een comfortabele anatomische pasvorm en kunnen onopvallend onder een pyjama gedragen worden. De pyjamabroekjes zijn hygiënisch en praktisch in gebruik, door de zijkanten die je na gebruik kunt openscheuren.

EAN code: 8719179558053, 8717333682415

Lees meer

Lees minder

Reviews

Kruidvat Unisex Large Pyjamabroekjes heeft als beoordeling 2.0 van de 5 door 46.
Rated 1 van de 5 door uit Ze zaten verschrikkelijk Ze zaten verschrikkelijk en ze waren echt lelijk en ze lekken
Datum plaatsing: 2021-05-08
Rated 1 van de 5 door uit Slecht product. de broekjes scheuren snel, deze broekes zijn ook kleiner dan de vorige waardoor mijn zoon er bijna niet meer in past. zeer slecht dit. de oude broekjes moeten terug komen
Datum plaatsing: 2021-04-21
Rated 1 van de 5 door uit Waardeloos product geworden Ik sluit mij helemaal aan bij de andere reviews over de vernieuwde xl luierbroekjes ze zijn niet bepaald elastisch meer en scheuren al bij het aantrekken als dat niet met beleid gaat en anders zijn ze de ochtend wel gescheurd ze zijn kleiner en lekken snel met als gevolg vaak een nat bed ik wil heel graag de oude luierbroekjes terug die voldeden prima met de fijne stevige elastische band en goede pasvorm die nieuwe zijn echt waardeloos!!!!
Datum plaatsing: 2021-04-16
Rated 1 van de 5 door uit Bandjes scheuren snel Ik kan deze niet adviseren. De vorige waren een stuk beter. Deze bandjes scheuren erg snel of na enige tijd dragen. Echt een ramp!
Datum plaatsing: 2021-03-22
Rated 5 van de 5 door uit Prettig product Mijn dochter is stevig en deze broekjes zijn perfect voor de nacht
Datum plaatsing: 2021-02-27
Rated 1 van de 5 door uit Ontevreden, is zwak uitgedrukt. Voorheen erg te spreken over de pyjamabroekjes XL. Helaas heeft iets of iemand jullie laten besluiten deze eruit te halen. De huidige maat 8 passen slecht, scheuren kapot, absorberen slecht, met als gevolg. Onze 14jarige weer in de luiers te moeten steken.. Breng AUB de XL terug, heel veel ouders en kinderen zullen hier blij mee zijn. Om zo weer min of meer normaal droog de nacht door te komen.
Datum plaatsing: 2021-02-20
Rated 1 van de 5 door uit Ook ik ben zéér ontevreden met dit product!!!! De oude versie werkte prima! Ineens uit de schappen en tijden noodgedwongen duurder merk moeten kopen, die overigens perfect werken. Nieuwe broekjes lekken langs de rand en/of scheuren. Toch maar weer terug naar de duurdere want iedere dag beddengoed wassen is niet te doen.
Datum plaatsing: 2021-02-19
Rated 1 van de 5 door uit WAARDELOOS werkelijk een waardeloos product! Wij hebben altijd naar alle tevredenheid de xl 9 gebruikt. Zaten door de elastische band perfect, Scheurde niet en lekte absoluut niet. Nu wij noodgedwongen moesten overstappen naar nummer 8 die in de plaats van nummer 9 is gekomen, is dit een drama. Het past niet waardoor veel broekje scheuren en dus voor gebruik al in de prullenbak belanden, veel lekkages en het zit absoluut niet lekker bij het kind. Ik snap werkelijk niet waarom het oude broekje, waar de meeste klanten zeer tevreden over waren, uit het assortiment is gehaald. AUB breng de XL 9 broekjes weer terug, zullen een hoop kinderen blij mee zijn maar ook de ouders
Datum plaatsing: 2021-02-04
Rated 1 van de 5 door uit Slecht product oude maat 9 veel beter In onze crisis opvang zijn er helaas veel oudere kinderen met bedplas problemen al jaren gebruikte wij de oude maat, nu met de vervangende maat 8 zijn er veel problemen met lekkages en scheuren waardoor er bijna 3 maal zoveel broekjes gebruikt worden en er dagelijks veel bedden verschoond moeten worden wat weer veel schaamte bij de kinderen brengt. Wij hebben al geprobeerd om over te stappen op een merk als tena maar dan krijg je weer gelijk een echte luier waar de kinderen zich dan nog harder voor gaan schamen. Breng alsjeblieft gewoon weer maat 9 op de markt.
Datum plaatsing: 2021-01-11
Rated 1 van de 5 door uit teleurstellend Vorige maat 9 was stukken beter. dit vernieuwde broekje is te klein, scheurt gelijk en lekt door.
Datum plaatsing: 2021-01-04
Rated 1 van de 5 door uit Misleidend vervangend product De pyjamabroekjes 9 XL al jaren in gebruik naar volle tevredenheid. Deze vervanging is misleidend. Voldoet in de verste verte niet, zeker niet t.o.v. De broekjes nr. 9. Waarom?!
Datum plaatsing: 2020-12-23
Rated 1 van de 5 door uit Wat hebben jullie gedaan!? Weet echt niet wat jullie er toe gedreven heeft dit te doen. We gebruikten al jaren naar goede tevredenheid de pyjamabroekjes in de maat 9 voor onze zoon. Maar het is nu drama sinds de 9 weg is en we op de 8 zijn aangewezen. Het product klapt/ scheurt bij een kleine beweging al open en kapot. Houdt ook niet voldoende urine meer vast ( lekt gelijk al door) kleding, bed, alles nat. Breng voor grotere oudere kinderen snel of de oude 9 terug, of breng een vernieuwde op de markt.
Datum plaatsing: 2020-12-11
Rated 1 van de 5 door uit Ongevraagde vernieuwing De indicatie van gewicht die op de verpakking staat duid op een leeftijdsklasse van 8 jaar tot ongeveer 15. Dat zijn kinderen die absoluut geen luier meer willen dragen maar helaas nog wel (om wat voor reden dan ook) last hebben van bedplassen. Maat 9, die eerst te koop was, was naar mijn inzien ook gemaakt om het zo min mogelijk te laten voelen als een luierbroekje en meer als gewoon ondergoed door hem goed ruim te maken en gebruik te maken van een zachte elastische band. Hierdoor maakte het broekje ook geen geluid wat erg welkom is voor kinderen van die leeftijd die ook nog wel eens uit logeren gaan. Nu heeft Kruidvat echter een ongevraagde vernieuwing doorgevoerd. Wat eerst L/XL was is nu L, maar zonder de indicatie voor gewicht te veranderen. Als consument denk je dus dat de broekjes nog steeds even groot zijn, maar dat is niet het geval. De zachte elastische band is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor een band van ruw materiaal die gemakkelijker scheurt o.a. omdat deze niet meer zo ver uit kan rekken als de vorige XL broekjes en hij maakt ook iets meer geluid. Simpel gezegd; deze broekjes zijn niet meer voor de grotere kinderen tot ong. 15 jaar. Ik denk dat 11/12 jaar nu wel het maximum is (i.i.g. voordat die groeispurt begint). Het design is oké, maar kinderen van de leeftijd die deze nog moeten dragen hebben meestal liever helemaal geen design, want dat is te opvallend. Een paar lichte strepen met een indicatie wat voor en achter is, is voor hun voldoende. Het absorbatievermogen is ook iets achteruit gegaan, maar nog steeds voldoende. Ik zou dit product niet kunnen aanbevelen en sluit mij aan bij de eerder gegeven reacties. Sinds de vernieuwing heeft dit product nog niet meer gekregen dan 1 ster. Dat het gemiddelde iets meer dan 2 is, is omdat de reacties van de oude maat 9 hier ook nog staan vermeld.
Datum plaatsing: 2020-12-09
Rated 1 van de 5 door uit De oude 9 was een stuk beter dan de nieuwe 8 Er is erg veel ingeleverd aan stevigheid en in de nieuwe varianten is 9 XL ook niet meer beschikbaar. Dit product is slecht en scheurt heel snel ondank dat het past zonder veel rekken. Breng de oude variant van 9 terug en er zullen een hoop blijere klanten zijn. Liever iets duurder dan dit.
Datum plaatsing: 2020-12-03
Rated 1 van de 5 door uit Waardeloos Bij nieuwe verpakking helaas geen XL/ maat 9 meer. Ze hebben op de verpakking van maat 8 gewoon gezet dat deze t/m 65 kilo is. Ze zijn een stuk kleiner en smaller en geen elastische zijstukken meer. Helaas niet meer geschikt voor mijn zoon ( 47 kg) Zo jammer mijn produkt waar ik zo tevreden over was (zoals alle luiers van jullie) is uit het assortiment genomen. Maar zet er dan niet op de maat kleiner dat deze nu tot 65 kg is. Misleiding. Ik zou dus graag de oude XL maat 9 terug zien!
Datum plaatsing: 2020-11-29
Rated 1 van de 5 door uit Vernieuwing valt enorm tegen Helaas ook hier zeer ontevreden. Voorheen paste de broekjes prima, nu snijden ze in de huid, scheuren snel en absorberen niet voldoende. Hopelijk doet kruidvat er iets mee en komen de vorige broekjes weer terug!!
Datum plaatsing: 2020-11-27
Rated 1 van de 5 door uit Vernieuwing slaat plank volledig mis De oude XL versie was goed. De vernieuwde versie is ronduit slecht. Absorptie is minder. Scheurt snel en is stugger. Hoe kan een maatvoering van 24kg naar 65+ kg passen? Geen idee wie dit bedacht heeft. Maar vast niet uit product technisch oogpunt. Geen aanrader dus
Datum plaatsing: 2020-11-22
Rated 1 van de 5 door uit Absoluut geen verbetering Mijn dochter is 13 en heeft helaas nog altijd problemen met bedplassen door een chronische aandoening. De vorige broekjes (maat 9) waren perfect voor haar. Niet te groot, niet te klein, lekten vrijwel nooit en zelden gescheurd. Ze had er zoveel vertrouwen in dat ze zelfs naar slaapfeestjes is gegaan zonder enige problemen. Maar sinds die samenvoeging met maat 8 is het niks meer... Ze zijn kleiner geworden, scheuren snel en zijn van ruwer materiaal. Of ze lekken kan ik niet beoordelen want ze heeft ze maar 2 nachten gedragen, sindsdien wil ze ze niet meer. Dus maar weer overgestapt naar het "A-merk", maar deze heeft als enige verschil dat ze iets groter uitvallen. Ze zit er een beetje mee in de maag want andere alternatieven zijn te groot, te klein of te opvallend. Wij hopen dus dat de oude broekjes weer terugkomen zodat ze weer zonder zorgen kan slapen.
Datum plaatsing: 2020-11-11
Rated 1 van de 5 door uit Verandering is niet altijd verbetering! Ik ben het helemaal eens met de voorafgaande reviews qua pasvorm, lekrandjes, scheuren etc. Heel jammer dat de pyjamabroekjes zijn veranderd! De vorige waren betrouwbaar en gaven mijn zoon zekerheid om de nacht zonder lekken door te komen. Nu vindt hij ze niet fijn meer. Kruidvat, kijk svp ook naar de reviews van zo'n 1 jaar geleden en langer. Daar is men enthousiast over het product. Hopelijk kunnen jullie de broekjes weer terug veranderen in de oorspronkelijke/vorige staat?!!! Daar doen jullie veel kinderen èn ouders een groot plezier mee!
Datum plaatsing: 2020-10-30
Rated 2 van de 5 door uit Kleiner niet fijner Eerst was dit product een goede vervanger voor de bekende A merken. Vooral de ronde elastische band was top. Nu de vernieuwing met de andere zijkanten, knellen de broekjes en of scheuren ze stuk. Ook nu hebben we ineens last van lekage , voor heen praktisch nooit. Ik zou zeggen doe er iets aan.
Datum plaatsing: 2020-10-24
Rated 1 van de 5 door uit Wat een afgang De oude XL broekjes waren veel beter. Wat een afgang deze vernieuwing. Ze passen totaal niet meer en de absorptie is ook zeker niet omhoog gegaan. Nu maar op zoek naar een alternatief, wat heel jammer is, aangezien de oude versie van dit product goede uitkomst bood.
Datum plaatsing: 2020-10-22
Rated 1 van de 5 door uit verschrikkelijk! Wat jammer! Veel lekkages, ze scheuren zeer snel want mijn dochter is wat breder op de heupen. Haar zelfvertrouwen wordt enorm de grond in geduwd! Ik vind het echt jammer. Waarom een goed en veel gevraagd product uit het assortiment halen?
Datum plaatsing: 2020-10-19
Rated 1 van de 5 door uit Pasvorm is veranderd De luierbroekjes van Kruidvat waren altijd geweldig! De fijnste, beter dan die van een merk. Maar nu hebben jullie de broekjes veranderd. We hadden eerst altijd XL, maat 9 en die zaten als gegoten bij mijn dochter van 9. Nu zitten ze strak en niet fijn. Ik baal echt dat deze zijn veranderd.... Hoop dat jullie hier iets mee doen en hopelijk de oude vertrouwde weer terug brengen.
Datum plaatsing: 2020-10-11
Rated 1 van de 5 door uit Wat een verslechtering Help! tot voor kort hebben we voor onze zoon (12) en dochter (9) altijd de XL variant gebruikt. Deze waren, in tegenstelling tot het andere bekende merk, van veel betere kwaliteit met name het elastiek rond de heupen. We moeten inmiddels onze beide kinderen weer helpen met het aandoen van hun pyjama broekje om te voorkomen dat hij scheurt, je kan begrijpen dat dit bij de oudste niet als prettig word ervaren. Ook het absorptie niveau en de antilek randjes zijn niet wat we gewend waren. Zeker na ene lange nacht hebben ze beide last van doorlekken met alle irritaties van dien. Ik vermoed dat mening ouder, maar zeker de kinderen, met hun handen in het haar zitten. Uit logeren is er met deze broekjes niet bij. Wij hopen dat Kruidvat snel met hun leverancier aan tafel gaat om dit om te lossen.
Datum plaatsing: 2020-10-09
Rated 3 van de 5 door uit Rare maten Eerder gebruikte ik voor mijn dochters altijd de pyjamabroekjes 65+ dus extra large alleen zijn deze nu vervangen door dit model. Ik vind het bijzonder hoe in deze luiers iemand zou moeten passen van 24 tot 65+ kg. De zijkanten zijn rekbaar alleen als je dochter wat bredere heupen heeft zullen ze het niet volhouden. De absorbtie is verder prima en hoe ze er uit zien ook
Datum plaatsing: 2020-09-14
Rated 1 van de 5 door uit Is niet hetzelfde als de oude verpakking oude verpakking veel beter , zo dun dat deze broekjes zijn veel te groot , en dan stuur je een mail naar kruidvat en krijg je al s antwoord t zijn dezelfde broekjes , ja ik denk het niet ik gebruik de oude broekjes al jaar en dag voor onze gehandicapte dochter , waarom deze vervangen is ...
Datum plaatsing: 2020-09-13
Rated 2 van de 5 door uit niet tevreden van De oude pyjamabroekjes (9) waren veel beter voor onze dochter. De scheuren heel snel waardoor er al direct pampers verloren gaan.
Datum plaatsing: 2020-08-23
Rated 1 van de 5 door uit Samenvoegen maat l en xl geen verbetering Wij gebruikten voor onze dochter broekjes maat xl (9) tot volle tevredenheid. Deze maat is sinds kort samengevoegd met maat l (8). Het broekje zit bij haar niet prettig en absorbeert blijkbaar niet voldoende want haar bed is al weer een paar maal nat geweest. Heel jammer want we waren zeer tevreden met de ‘oude’ broekjes.
Datum plaatsing: 2020-08-08
Rated 2 van de 5 door uit jammer van de vernieuwing Deze pyjamabroekjes zijn vernieuwd en daar zijn ze niet beter van geworden. Het gewicht van tot is verhoogd, waardoor het broekje veel wijder is geworden en deze onze dochter afzakt. De oude zaten strakker om de billen. Dus ik dacht dan ga ik voor de 7, maar daar is het gewicht van tot niet verhoogd, dus dat is ook geen optie......
Datum plaatsing: 2020-08-04
Rated 1 van de 5 door uit geen goed absorptie vermogen voor jonge kinderen Mijn zoon van 6 lekt nog steefs door terwijl dit een maat groter is dan wat zijn gewicht betreft! Zelfs Dry Nites lekt door. Ik weet het niet meer. Plast hij dan zo uitzonderlijk veel?
Datum plaatsing: 2019-10-23
  • y_2021, m_9, d_24, h_20
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.19
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_46
  • loc_nl_BE, sid_2911294, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_kruidvat-be
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 162ms
  • REVIEWS, PRODUCT