product

Kruidvat Spierbalsem

22g
Gratis verzenden bij €20 aan Health
0
.
00

Kruidvat Spierbalsem

22g

0
.
00
Helaas niet meer verkrijgbaar

Het is momenteel niet mogelijk om je bestelling af te halen in de winkel.

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Mis jij ook je gewoonteloopjes? Zo voorkom je stijve spieren

gewoonteloopje

Productinformatie

Productinformatie

De combinatie van etherische oliën in de Kruidvat Spierbalsem bevordert de doorbloeding van spieren, wat zorgt voor soepele spieren. De balsem ontspant en verfrist bij vermoeidheid en zorgt voor vrijer ademen bij verkoudheid.

De positieve kracht van Kruidvat Spierbalsem is al eeuwenlang bekend en beschreven in het verre Azië. In Thailand vond spierbalsem zijn oorsprong bij de oude oosterse monniken. Zij ontdekten door samenstelling van de meest zorgvuldig geselecteerde etherische oliën en plantaardige ingrediënten dat dit product spieren warm en soepel maakt en daardoor een weldaad is voor stramme, gevoelige en stijve spieren.

Met etherische oliën
De combinatie van etherische oliën, welke bestaat uit eucalyptus-, pepermunt-, kruidnagel-, kaneel- en cajuputolie, heeft een positieve invloed op je spieren. Door de stimulerende invloed van Kruidvat Spierbalsem wordt de doorbloeding in je spieren bevorderd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor is Kruidvat Spierbalsem ook aan te bevelen bij sporten zoals wielrennen, voetballen, hockey, tennis, golf, skiën en fitness en warming-ups.

Hoe gebruik je Kruidvat Spierbalsem?
Smeer de gewenste plaats enkele keren per dag dun in, daarna goed inmasseren.

Om vrijer te kunnen ademen is het aan te bevelen om je borst of rug in te smeren met de spierbalsem. Gebruik de eerste keer niet teveel.

De balsem voor je spieren bevat sterk geurende etherische oliën. Kruidvat Spierbalsem ontspant en verfrist. Door je voorhoofd, slapen (niet bij je ogen) en je nek dun in te wrijven voel je je weer fitter. Goed te gebruiken na je werk, bij vermoeidheid, vergaderen of autorijden.

Kruidvat Spierbalsem dun opbrengen en goed masseren heeft een verwarmende invloed op je spieren.

Toepassingsvorm
balsem

EAN code: 8717333235611

Lees meer

Lees minder

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Te gebruiken bij

Ter verlichting bij stramme, gevoelige en stijve spieren. Als hulpmiddel bij warming-up, vrijer ademen bij verkoudheid en verzorging van de huid na insectenbeet.

Dosering
een beetje op aangedane plek

Maximale dosering


Leeftijd
vanaf 7 jaar

Gebruiksadvies
paar keer per dag dun insmeren, daarna goed inmasseren

Contra-indicatie
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar of om mee te stomen. Niet aanbrengen op open wonden, beschadigde huid, slijmvliezen of in de ogen.

Gebruik tijdens zwangerschap
Mogelijk, zie bijsluiter

Gebruik tijdens borstvoeding
Mogelijk, zie bijsluiter

Niet te gebruiken bijRisicowaarschuwing
Niet gebruiken: bij kinderen jonger dan 7 jaar, op een beschadigde huid, slijmvliezen, in en rondom ogen, op rode en gezwollen pezen of gewrichten of bij pijn door zweepslag, op blauwe plekken en/of direct na een heet bad of hete douche.

Lees meer

Lees minder