Klik hier voor gratis verzending!
  • Kruidvat make-up

Kruidvat make-up

Kruidvat make-up

Ontdek alle beauty heroes!

Onze Beauty heroes zijn stuk voor stuk onmisbaar en van de allerbeste kwaliteit. Een selectie betaalbare én vegan make-up musthaves, die niet in jouw beauty bag mogen ontbreken. 
Meer heb je niet nodig om dagelijks op je mooist te zijn. Welke kies jij? Bij aankoop van 20.00 aan make-up profiteer je van gratis verzending op je bestelling!  In maart 2020 lanceerden we bij Kruidvat onze eigen vegan Kruidvat make-uplijn. Je vindt deze collectie in onze webshop. De make-upcollectie bestaat uit de volgende vier categorieën: Go With the Glow Killer Eyes, Perfect Skin, Color Me Beautiful en Prime, Set & Glow.  
 
De basis van je make-uplook is een perfect egale huid. Onze primer, primer gel, setting powder, setting spray en face drops helpen je hierbij. Daarna creëer je met onze mascaraprimer, mascara, eyeliner pen, oogschaduwpalet, wenkbrauwgel en wenkbrauwpen een onweerstaanbare ooglook. 
 
Een mooie basis kan niet zonden een egale teint, hiervoor gebruik je onze concealer en foundation. Hou je van kleurrijke make-up? Haal dan onze oogschaduwpaletten in huis. Hiermee creëer je de perfecte ooglook voor overdag of ’s avonds. En met de baked blush zorg je altijd voor een gezonde blos op je wangen.
 
Kruidvat make-up is makkelijk en toegankelijk met de beste en meest innovatieve producten. Iedereen kan met deze vegan make-up goed uit de voeten. De producten zijn makkelijk in gebruik en heel voordelig. Een natuurlijke look met betaalbare make-up ligt binnen handbereik. Haal dus snel deze must-haves in huis!