product

Kruidvat For Men Sensitive Scheergel voor de Gevoelige Huid

75ml
0
.
00

Kruidvat For Men Sensitive Scheergel voor de Gevoelige Huid

75ml

0
.
00
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Voor een glad en verzorgd scheerresultaat gebruik je Kruidvat For Men Sensitive Scheergel voor de Gevoelige Huid. De scheergel heeft een extra milde samenstelling en voelt heerlijk fris aan op je huid.

Kruidvat For Men Scheergel voor de Gevoelige Huid bevat verzachtende en kalmerende aloë vera. De werkzame bestanddelen in de gel maken je baardharen zacht en soepel en daardoor gemakkelijk te scheren.

De scheergel voor mannen geeft een mooi glad scheerresultaat en verzorgt je huid. Je hebt geen last meer van stoppeltjes of ontsierende rode vlekjes, want door de kalmerende en verzachtende eigenschappen helpt de scheergel huidirritatie door scheren tegen gaan.

Hoe gebruik je Kruidvat For Men Sensitive Scheergel voor de Gevoelige Huid?
Was je gezicht en laat je gezicht vochtig. Spuit een beetje scheergel op je handen en verdeel dit over je gezicht zodat een romig schuim ontstaat.

Kruidvat For Men Scheergel voor de Gevoelige Huid is dermatologisch goedgekeurd.

Waarschuwing:
Houder onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bevat 4,5 massaprocent ontvlambare bestanddelen.

EAN code: 8717333717766, 8717333311575

Lees meer

Lees minder