product

Kruidvat 0+M 3 Standen Brede Hals Flesspenen

2 stuks
Kruidvat babyaccessoires
1
.
99

Kruidvat 0+M 3 Standen Brede Hals Flesspenen

2 stuks

1
.
99
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Bepaal zelf de grootte van de speenopening met de Kruidvat 0+M 3 Standen Brede Hals Flesspenen. Deze spenen zijn geschikt voor kindjes vanaf 0 maanden.

Met deze flesspenen bepaal je zelf hoeveel voedsel er door de flesspeen gaat en hoe snel. Dit doe je door de fles te draaien. Door de fles naar stand 1 onder de neus van je baby te draaien krijg je een langzame doorstroming van de voeding, bij stand 2 is de doorstroming medium en bij stand 3 is de doorstroming snel. Zo ontdek je welke stand het beste bij je baby en de voeding past.

Veilig en duurzaam
Deze speen bootst de natuurlijke vorm van de borst na, waardoor je kindje gemakkelijk uit een fles leert drinken. Kruidvat 0+M 3 Standen Brede Hals Flesspenen zijn gemaakt van siliconen en zijn zowel veilig en duurzaam als smaak- en reukloos. Bovendien voldoen de spenen aan de EN 14350 norm.

Hoe maak je de Kruidvat 0+M 3 Standen Brede Hals Flesspenen schoon?
Plaats de flesspeen voor het eerste gebruik 5 minuten in kokend water. Maak de speen daarna voor en na gebruik schoon in warm water met afwasmiddel. Spoel daarna met schoon water.

De flesspenen mogen ook in het bovenste rek van je vaatwasser.

De speen is geschikt voor alle soorten sterilisatie. Was de flesspeen voor het steriliseren goed in water met afwasmiddel en knijp de speen goed uit om er zeker van te zijn dat alle melkresten zijn verwijderd.

EAN code: 8719179458087, 8717333416010, 8717333151157

Lees meer

Lees minder