Klik hier voor gratis verzending!
  • Jouw exclusieve kortingsavond

Jouw exclusieve kortingsavond

Jouw

Extra kortingsavond

Helaas is deze actie afgelopen

Helaas is deze actie is afgelopenOp dit moment is er geen VIP koopavond! Houd deze pagina goed in de gaten!

De aanbiedingen zijn alleen geldig voor geactiveerde Jouw extra voordeelkaarthouders en gelden alleen in de winkel (niet online).

Wil je ook profiteren van de volgende VIP koopavond? Haal dan snel jouw kaart op in de winkel en activeer je kaart online of in de Kruidvat app!


Activeer Jouw extra voordeel kaart!

*Er is geen minimum aantal gram aan de snoepactie verbonden, de korting wordt ook verrekend bij het scheppen van minder dan 100 gram. Één keer per klant te gebruiken. **De aanbiedingen zijn alleen geldig voor geactiveerde Jouw extra voordeelkaarthouders en gelden alleen in de winkel (niet online). De acties zijn één keer per klant te gebruiken. De 20% extra korting wordt berekend over de twee duurste producten en is niet geldig op de speelgoed aanbieding, zuigelingenvoeding 0-6 maanden, tabak, boeken, opwaardeer-, cadeau- en tegoedkaarten, ticketdeals, postzegels en alle artikelen van de Kruidvat fotoservice. De Pampers aanbieding is geldig op Pampers Premium Protection, Premium Protection Pants en Baby-Dry Pants. VIP koopavond aanbiedingen gelden alleen in België. Voor overige vragen klik hier. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.