Klik hier voor gratis verzending!
  • Kruidvat Luiers

Kruidvat Luiers

Kruidvat verlaagt blijvend de luier prijzen!

Bij Kruidvat vinden we het belangrijk dat ook onze allerkleinste klanten vrij en vrolijk door het leven kunnen gaan. Kruidvat heeft een groot assortiment luiers, ook online!

Om het in deze dure tijden net iets makkelijker te maken voor je portemonnee, hebben wij de luierprijzen blijvend verlaagd! Daarnaast is ook de kwaliteit van onze luiers verbeterd, dus dubbel voordeel!

Bestel Kruidvat luiers

Bewegingsvrijheid tijdens het spelen en slapen!

Net als al onze kleine vriendjes en vriendinnetjes wil jouw kleine zich vrij kunnen bewegen tijdens het spelen en slapen. Om te zorgen dat onze Kruidvat Luiers goed aansluiten, hebben de luiers ‘super-stretch’ zijkanten, extra elastiekjes bij het ruggetje en voorgevormde beenelastiekjes. Hierdoor kan jouw kindje optimaal bewegen en lekker spelen.

Droge billetjes, wel zo fijn!

Dankzij de aansluitende pasvorm, absorbeert de driedimensionale binnenzijde van de luiers supersnel. Hierdoor blijven de billetjes van jouw kleine droger en helpen de luiers huidirritaties te voorkomen. Alle materialen zijn ultrazacht en dermatologisch getest. Het verschonen van de luier gaat erg makkelijk. Als je de luier even open wilt doen of wilt corrigeren, dan is dat met het handige klittenband zo gepiept!

Bekijk welke luier jouw kindje nodig heeft