true
  1. Home
  2. Inecto Coconut Shampoo 100% terugbetaald actie

Inecto Coconut Shampoo 100% terugbetaald actie

W30 INECTO_BovensteBanner_NL.jpg

Vul hieronder uw unieke code in en laat uw gegevens achter

U heeft gekozen voor de voedende shampoo of conditioner van Inecto. Wij danken u hartelijk voor uw aankoop en bieden u nu de unieke kans om het aankoopbedrag van €3,99 volledig retour te ontvangen. Vul hieronder uw unieke code en gegevens in. De code vindt u op de kassabon van uw aankoop. Voor de voorwaarden van de actie verwijzen wij u naar de actievoorwaarden.

Voor de haarverzorgingslijn maakt Inecto gebruik van kokosolie en arganolie. Wist u dat kokosolie bekend staat om fantastisch voedende eigenschappen? De toevoeging van zuivere, organische kokosolie maakt het haar glanzend en gehydrateerd. Arganolie is heel hydraterend en versterkt broos haar. Zeg uw droge en beschadigde haar maar vaarwel!

De producten van Inecto zijn met liefde en aandacht gemaakt. De 100% biologische kokos- en arganolie wordt duurzaam gewonnen. Alle producten van Inecto zijn vegan-friendly, vrij van parabenen en allergenen en niet getest op dieren.

Vul hier je unieke actiecode in

Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Inecto. Inecto is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Inecto te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.
  1. Home
  2. Inecto Coconut Shampoo 100% terugbetaald actie
Kruidvat logo
back to top