Klik hier voor gratis verzending!
  • Garnier Bio

Garnier Bio

Het geheim van biologische huidverzorging. Goed voor je huid en gemaakt met ingrediënten uit de natuur.
visual-1-NL-versie-2.png
NIEUW: ONTDEK GARNIER BIO

In 2019 verlegt Garnier de grenzen van natuurlijkheid door huidverzorging met een biologisch certificaat beschikbaar te maken voor iedereen. Dit nieuwe gamma is geïnspireerd op kennis van kruidenspecialisten en is versterkt door Garniers eigen expertise van de huid.

Garnier Bio is niet enkel biologisch gecertificeerd, het merk vindt de mensen en de planeet ook belangrijk: de producten zijn gecertificeerd door Ecocert, de formules zijn vegan (ze bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong) en Garnier gebruikt zo veel mogelijk gerecycleerde en recyclebare materialen.
visual-2-NL-versie-2.png
EEN PLANT VOOR ELK HUIDTYPE

Bij Garnier Bio geloven ze dat er voor elk huidtype een ideale plant is. Ze hebben daarom zorgvuldig biologisch gekweekte planten geselecteerd en hun essentiële oliën en bloemenwater geëxtraheerd voor de beste resultaten voor elk huidtype: 

Normale tot gemengde huid: verfrissend citroengras
Gemengde tot vette huid: zuiverende tijm
Droge huid: rijke argan
Alle huidtypes, zelfs de gevoelige: herstellende lavendel, verzachtende korenbloem en exfoliërende konjac
visual-3-NL-versie-2.png
JOUW ROUTINE

STAP 1 – Voor een verfrissende reiniging gebruik je de citroengras reinigingsgel met de konjac spons. De gel reinigt je huid intensief en verwijdert onzuiverheden, olie en dagelijkse vervuiling. De spons scrubt je huid zachtjes.

STAP 2 – Voeden: Om je huid te voeden, gebruik je de lavendel dagcrème. Een ideale verzorging voor een gehydrateerde, stevige en zachte huid.

Zo reinig je eenvoudig gezicht

Zo breng je een crème aan