product

Garnier Belle Color Perle d'Argent Parelwit Permanente Crème Haarkleuring

8
.
99

Garnier Belle Color Perle d'Argent Parelwit Permanente Crème Haarkleuring

8
.
99
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Neutraliseer een gele glans en laat je grijze en witte haar opnieuw glanzen met Garnier Belle Color Perle d'Argent Parelwit Permanente Crème Haarkleuring.

Deze sublimerende crème geeft een natuurlijk, elegant resultaat.

Allergie-informatie
Haarkleurstoffen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken. Lees aandachtig en volg de instructies. Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar. Tijdelijke tatoeages met zwarte henna kunnen leiden tot een verhoogde risico op een allergische reactie. Kleur je haar niet als je
1. last hebt van uitslag in het gezicht of van een overgevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid,
2. je eerder een reactie na een haarkleuring hebt gehad,
3. je in het verleden een reactie hebt gehad na een tijdelijke tatoeage met zwarte henna.
Het is noodzakelijk een allergie waarschuwingstest (proefplekje) te doen 48 uur voor iedere haarkleurbehandeling (volg de gebruiksaanwijzing). Denk eraan het product tijdig te kopen om 48 uur voor gebruik de allergie waarschuwingstest te doen. De ontwikkelvloeistof bevat waterstofperoxide. Het kleurproduct bevat: fenyleendiaminen, resorcinol en ammoniak. Contact van het product met de huid en ogen vermijden. Niet gebruiken voor het kleuren van wimpers of wenkbrauwen. Bij contact van het product met de ogen onmiddellijk met overvloedig water spoelen. Contactlensdragers: indien mogelijk contactlenzen eerst verwijderen, alvorens de ogen te spoelen. Bijgevoegde handschoenen dragen. Spoel het haar na de inwerktijd van het product goed uit. Niet gebruiken na een behandeling met een duurzaam gladmakend product. Wacht met een kleurbehandeling minstens 15 dagen na een ontkleuring op een permanent. Niet gebruiken op haar gekleurd met henna of een progressieve kleuring. Buiten bereik van kinderen houden.

EAN code: 5410103032788, 3600541871649

Lees meer

Lees minder

`