Klik hier voor gratis verzending!
  • Fructis hairfood

Fructis hairfood

Banners_0.jpg
Geïnspireerd door gezonde, heerlijke en kleurrijke smoothies biedt Fructis nu een volledige routine aan om je haar de goedheid te geven waar het zo naar verlangt: siliconevrije shampoos en conditioners waarvan de ingrediënten voor 98% van natuurlijke oorsprong zijn. Stuk voor stuk versterkt met onze krachtigste supervruchten en overladen met voedingsstoffen om het meest hongerige haar te voeden, te herstellen, glad te maken of te hydrateren ! Kies jouw menu !
Banners_2.jpg
Verrijkt met bananenextract en boordevol hydraterende voedingsstoffen, is het voedende Banana Hair Food Menu gehuld in een zoete bananengeur precies de heerlijk gezonde traktatie waar droog haar naar verlangt. Een complete routine samengesteld met 98% natuurlijke ingrediënten, veganistisch en siliconenvrij voor diep gevoed, zacht en gezond uitziend haar!
Banners_1.jpg
Een verse Hair Food Menu verrijkt met aloë vera-gel extract om normal tot droog haar te hydrateren met een verfrissende, bloemige geur. Gemaakt met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, veganistisch en siliconenvrij, is het verkoelende Aloë Vera Hair Food Menu de gezonde manier om hydratatie én zachtheid te boosten voor diep gehydrateerd, gezond ogend haar.
Banners_4.jpg
De herstellende Papaya Hair Food Menu gehuld in een zoete bananengeur bevat papaya-extract en geeft beschadigd haar een volledige routine om te herstellen en nieuw leven in te blazen met de tedere verzorging die het verdient. Samengesteld met 98% natuurlijke ingrediënten, veganistisch en siliconenvrij voor intens hersteld, stralend haar dat er natuurlijk en gezond uitziet!
Banners_3.jpg
Gesterkt door macadamia-olie biedt de voor 98% van natuurlijke oorsprong gladmakende Macadamia Hair Food Menu gehuld in een heerlijke macadamia melkachtige geur gezonde, vochtrijke voiding voor onhandelbaar haar. Een compleet veganistisch gamma zonder siliconen voor perfect glad, gezond ogend haar dat zacht en soepel aanvoelt!
Het eerste Fructis Hair Food menu voor 98% van natuurlijke oorsprong & vegan:

1) Formules van 98% natuurlijke oorsprond: Zonder compromis op effectiviteit, goed niveau van verzorging en voiding en geweldig vorm gegeven
2) Garnier zet zich sinds 1989 in voor een wereld zonder dierproeven
3) Transparantie: Labels die je effectief begrijpt: op de verpakking wordt elk ingrediënt duidelijk uitgelegd
4) Milieubescherming : 100% recyclebare flesjes