product

Finish Powerball All-in-1 Vaatwastabletten

300 stuks
26
.
99

Finish Powerball All-in-1 Vaatwastabletten

300 stuks

26
.
99
Momenteel Niet op voorraad

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

De krachtige formule van Finish Powerball All-in-1 Vaatwastabletten combineert maar liefst zeven krachtige acties die zelfs de hardnekkigste vlekken verwijderen. Nu met extra ontvetter.

Finish All in 1 Max Ontvetter Vaatwastabletten zorgen voor de schone en glanzende vaat die je verwacht. De verpakking is 100% recyclebaar.

De voordelen van Finish Powerball All-in-1 Vaatwastabletten
• De vaatwastabletten geven een ongelofelijke glanzende vaat, steeds opnieuw. • De tabletten beschermen tegen glascorrosie.
• De Powerball geeft het tablet een bruisende werking zodat zelfs aangebakken etensresten worden verwijdert.
• Meest aanbevolen reinigingsmiddel, op basis van gerenommeerde vaatwasmachine- en glasfabrikanten die Finish aanbevelen.

Finish All in 1 Max Ontvetter Vaatwastabletten pakken alles aan, zodat je telkens weer in één keer een superschoon resultaat hebt. Dankzij de unieke technologie zorgen onze krachtige tabletten voor een verbazingwekkende schone Jet-Dry-glans - dit betekent dat je je vaatwerk nooit meer opnieuw hoeft af te wassen. De revolutionaire Powerball met voorspoelfunctie komt in actie om de meest hardnekkige etensresten te verwijderen, zoals ingedroogde etensresten van lasagne en havermout. De krachtige reinigers verwijderen zelfs de meest vervelende vlekken, zoals koffie en thee, en maken je vaat en glazen op voorzichtige wijze sprankelend schoon. Het Jet-Dry-glansspoelmiddel spoelt resten weg en helpt vlekken en aangekoekte laagjes te elimineren. Dit zorgt voor een sprankelende glans.

EAN code: 8710552280455

Lees meer

Lees minder