Klik hier voor gratis verzending!

Excellence & Magic Retouch

Om er zeker van te zijn dat je de haarkleuring vindt die bij jou past geven we je graag advies.

Excellence crème

Cover Excellence Céline.jpg
Grijze haren duiken vroeg of laat onvermijdelijk op. Om je natuurlijke haarkleur te behouden, raden we een permanente haarkleuring aan. Kies hierbij voor een haarkleuring met een verzorgingsroutine om je haar optimaal te voeden na de kleuring.

Kleur je haar met een voedende crèmekleuring. Was onmiddellijk na de kleuring je haar met de pH-neutrale shampoo voor de gevoelige hoofdhuid en gebruik hierna het voedende masker. Zo krijgt je haar de verzorging die het nodig heeft.

Excellence Crème is een permanente kleuring. Met deze technologie kleur je je haar tot 2 tinten lichter en tot 3 tinten donkerder. Kijk voor een voorbeeld van het kleurresultaat op de achterkant van de verpakking.
Voor Na.PNG
Na enkele weken gaan de grijze haren echter terug opduiken aan de haaraanzet. Om de tijd tussen 2 haarkleuringen te verlengen bestaat Magic Retouch, een handige kleurspray om de grijze haaraanzet bij te kleuren en te matchen met de rest van uw haar. Er bestaan 9 verschillende Magic Retouch kleuren die zich aansluiten bij het Excellence Crème haarkleuring gamma.
20180719-print-magic-retouch-spray-dmi-dp.png
Met een drukke levensstijl is het niet altijd makkelijk om op tijd je haar bij te kleuren, hierdoor is een grijze uitgroei na enkele weken onvermijdelijk. De magische oplossing? Magic Retouch! Deze handige spray mengt met je haarkleur en bedekt je grijze uitgroei in slechts 3 seconden.

Aanbrengen is heel makkelijk: schud het flesje, spray het product op 10 cm hoogte van je haaraanzet, breng gelijk aan over de grijze uitgroei, klaar!

Combineer nu je Excellence haarkleuring met de Magic Retouch om de tijd tussen 2 permanente haarkleuringen te verlengen door je grijze uitgroei te camoufleren. Magic Retouch wast uit na 1 wasbeurt.