Klik hier voor gratis verzending!
  • Corona maatregelen

Corona maatregelen

Kruidvat

Helpt je

Om het Corona virus zo goed mogelijk tegen te kunnen gaan hebben wij al onze winkels gesloten. Maar de online bestellingen kunnen wel gewoon door gaan. Wij helpen je graag via deze manier verder. Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij doen ons best om je daarbij te helpen. 
 

Veelgestelde vragen


Ons drogisterij assortiment heeft nu een streepje voor

Op dit moment is er een grote vraag op kruidvat.be naar gezondheidsproducten zoals vitamine C en neussprays. Maar ook naar zakdoeken, babyvoeding, luiers, zeep en handgels. Omdat deze producten nu extra belangrijk zijn, zetten onze collega's alles op alles om deze producten voor jou online beschikbaar te hebben en te houden.


Doordat we ons drogisterij assortiment voorrang geven, zijn sommige andere producten op dit moment niet beschikbaar op kruidvat.be. Zo kun je onder andere etenswaren en kleding tijdelijk niet bestellen. Uiteraard doen we ons best om ook deze producten snel weer beschikbaar te maken.

Online bestelling in de winkel ophalen
De online bestellingen met levering in de winkel worden helaas geannuleerd. Iedereen zal hiervan bericht ontvangen en je geld wordt teruggestort op je rekening. De komende weken kunnen er geen bestellingen meer naar de winkels worden gestuurd. Wel kunnen alle online bestellingen bij iedereen thuis geleverd worden. We hopen op je begrip hiervoor.
 

Verkrijgbaarheid artikelen 
Ondanks alle inspanningen van onze collega’s, leveranciers en transporteurs, kan het zijn dat bepaalde producten (zoals vitamine C, babyvoeding en handgel) snel uitverkocht raken door de huidige situatie. We werken er hard aan alles zo snel mogelijk weer aan te vullen en hopen op je begrip. 

Online boodschappen doen Het is druk op Kruidvat.be en daarom kan je bestelling later binnen komen dan verwacht. Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Op de dag dat je pakket bezorgd wordt, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code.

Heb je nog meer vragen?
We helpen je graag verder op onze klantenservice pagina.


Relevante informatie

Dit moet je weten over het coronavirus

Deze tips beschermen je tegen het coronavirus

Meer info