product

Clearblue Digitale Ovulatietestset

Gratis verzenden bij €20 aan Health
31
.
99

Clearblue Digitale Ovulatietestset

31
.
99
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt.

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro.

Exclusieve Vriendendeals, 2.50 cadeau en gratis producten. Kom bij de Kruidvat Voordeelclub! Vertel mij meer

Productinformatie

Productinformatie

Probeer je zwanger te worden? Het is bewezen dat de Clearblue Digitale Ovulatietestset je helpt om sneller zwanger te worden (1), door iedere cyclus de twee dagen waarop je de beste kans hebt om zwanger te worden te identificeren.

De digitale display van het ovulatiestaafje toont duidelijk een smiley als er een LH-toename is waargenomen, zodat je weet dat deze dag en de volgende dag de twee dagen zijn waarop je het meeste kans hebt om zwanger te worden.

Probeer je zwanger te worden?
Wanneer je probeert zwanger te worden, is het verstandig om vruchtbaarheidsvriendelijk glijmiddel te gebruiken, foliumzuur te slikken of zwangerschapsvitamines te nemen, maar wat er echt toe doet, is te vrijen op het juiste moment tijdens je cyclus.

De paar dagen voorafgaand aan de ovulatie en de dag van de ovulatie zelf zijn de enige dagen waarop een vrouw zwanger kan worden tijdens iedere cyclus. In tegenstelling tot het in kaart brengen van basale lichaamstemperatuur, detecteert een ovulatievoorspellingsset niet achteraf, maar voorafgaand aan de ovulatie nauwkeurig de toename van het luteïniserend hormoon (LH-hormoon) - een zeer belangrijk hormoon dat toeneemt in aanloop naar de ovulatie.

Hoewel ovulatieteststrips overal verkrijgbaar zijn, is uit onderzoek in het Verenigd Koninkrijk gebleken dat 7 op de 10 vrouwen vonden dat de strips niet eenvoudig te gebruiken waren. (Onder 111 vrouwen die verschillende testsoorten gebruikten en aflazen.)

De Clearblue-ovulatietest is gevalideerd via echo-onderzoek. In een onderzoek onder 40 vrouwen kwam het resultaat voor 96% overeen met de ovulatie waargenomen via echo-onderzoek. Gegevens beschikbaar.

Voordelen en kenmerken van Clearblue Digitale Ovulatietestset:
• Word sneller zwanger (1): een urinetest voor thuisgebruik die je twee meest vruchtbare dagen identificeert, zodat je je kans om op een natuurlijke manier zwanger te worden maximaliseert.
• Meer dan 99% nauwkeurig bij het detecteren van de toename van luteïniserend hormoon (LH). Hormonen zijn een meer nauwkeurige voorspeller van ovulatie dan de basale lichaamstemperatuur die pas na de ovulatie stijgt.
• Eenvoudig af te lezen: het enige merk dat een smiley toont wanneer het de LH-toename voorafgaand aan de ovulatie in de urine heeft waargenomen.
• Wanneer deze LH-toename is waargenomen, zorg er dan voor dat je in de 48 uur die daarop volgen vrijt om je kans om zwanger te worden te maximaliseren.
• Het meest verkochte merk van zwangerschaps- en vruchtbaarheidstesten voor thuisgebruik ter wereld. Gebaseerd op de internationale verkoop in bijna 20 landen, samengesteld op basis van onafhankelijke gegevens uit marktonderzoek.
• De bestaat uit 1 digitale houder en 10 teststaafjes.

(1) In vergelijking met geen methode gebruiken.

EAN code: 4015600950682

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Lees meer

Lees minder

`

Ook verkrijgbaar