Kruidvat BLOG

Unboxing Make-up Challenge – Fall Night Out

Fall Night Out Make-up Challenge

Een zachte sensuele herfst look, die willen we toch allemaal kunnen maken. Daarom gaan de vriendinnen Céline en Eva de uitdaging met elkaar aan. Wie kan de look het beste namaken?

Voor deze look krijgen de vriendinnen een beauty case gevuld met Revolution make-up. Ready? Unboxen maar! Stap voor stap brengen de vriendinnen de make-up aan. Ook visagist Mignon maakt de look na en geeft tips and tricks.

Stappenplan Fall Night Out make-up look:

Stap 1
De vriendinnen beginnen met de basis, daarvoor gebruiken ze de Fast Base Foundation Stick. Met deze stick kan je super makkelijk je foundation aanbrengen zonder te knoeien.

Stap 2
Na de foundation brengen ze de Revolution Make-up Conceal and Define Concealer aan. Deze concealer is licht van gewicht en biedt een optimale dekking.

Stap 3
De volgende stap is contour en bronzer, hiervoor gebruiken ze het Golden Sugar Ultra Blush palette. Daarmee creëer je glow. Zorg ervoor dat je niet te veel aanbrengt, anders lijk je op een clowntje.

Stap 4
Dan gaan ze door naar de ogen. Met de Revolution Make-up Basic Matt Re-Loaded Eyeshadow Palette maak je een mooie sensuele look voor je ogen.

Stap 5
Om de look helemaal af te maken gebruiken ze de Revolution Make-up Noble Retro Luxe Matte Lip Kit. Zo, dan heb je nu je zachte sensuele Fall Night Out look!

Deze producten heb je nodig voor de look:

close

Previous

Kruidvat Brow Tattoo | Zo doe je dat
close

Next

Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Seru...