Kruidvat BLOG

Getest: Listerine Nightly Reset Mondspoeling – Out of the Box

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 13/09/2018

Surprise suprise…

In de rode doos zit altijd een verrassing, een product dat door drie kandidaten, die elkaar niet kennen, wordt getest. Wat het precies is weten ze pas als ze met z’n drieën de ‘box’ openmaken.

Nightly Reset

Dit keer zit er de Listerine Nightly Reset Mondspoeling in. De innovatieve formule pakt ’s nachts de sporen van de dag aan. Eten en drinken maken dagelijks suikerzuren aan waardoor je tanden mineralen verliezen. Hierdoor kunnen ze vooral 's nachts gevoelig zijn voor gaatjes. Nightly Reset reinigt diep en effectief bij moeilijk bereikbare plekken tussen je tanden, op je tandvlees en op je tong, waardoor je ook nog eens een langdurige frisse adem krijgt!

De Test

Roan, Jolene en Suzanne testen de mondspoeling. Eerst 3 theelepels in een glas en vervolgens 60 seconden spoelen en dan uitspuwen. Jolene had de avond ervoor behoorlijk wat knoflook op “maar ik moet zeggen, daar merk ik echt niks meer van”. Geen vieze ochtendadem dus! Conclusie: “Het is een fijne smaak, een fijne geur en geen trekkend gevoel.” Ze waarderen de mondspoeling tussen de 4 en de 5 sterren op een schaal van 1 tot 5.

close

Previous

De Vloggende Moeders – Tv, iPad & ...
close

Next

Olvarit – Wat Vinden We Ervan?