Kruidvat BLOG

De Vloggende Moeders – Slapen

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 01/07/2018

Slaap kindje slaap…

De slaapproblemen van je kinderen kunnen veel invloed hebben op het leven van je gezin. Een slechte nacht voor je kind is namelijk ook een slechte nacht voor jezelf. Onze vloggende moeders vertellen alles over de slaaprituelen van hun kindjes. Zijn ze makkelijke slapers? En slapen de kindjes in hun eigen bed of kruipen ze iedere avond in het bed van hun ouders?

De Vloggende Moeders

Vier vrouwen vloggen over alles dat ze meemaken met hun kinderen: ‘De Vloggende Moeders van Kruidvat’. We zullen ze even voorstellen…

Huismoeder Samantha, 29 jaar en moeder van drie kinderen. Ilysa, hbo-student, 26 jaar en moeder van twee kinderen. Marenne, 36 jaar, heeft haar eigen bedrijf en heeft drie zoons, onder wie een tweeling. En onze laatste vloggende moeder: Esther, 30 jaar en moeder van drie dochters.

Deze moeders vloggen over hun leven en over alles dat met het moederschap te maken heeft. Van buikkrampjes, gezinsregels tot eetrituelen. En van striae tot bevallingsverhalen.

Maak kennis met ‘De Vloggende Moeders’ en laat je inspireren!

Een handige tip: Marenne geeft haar kinderen voor het slapen altijd een flesje melk, daardoor slapen ze volgens haar veel beter. Misschien het proberen waard?
Werkt een flesje niet? Misschien worden ze een beetje rozig van een lekker warm badje.

close

Previous

De Vloggende Moeders – ‘Moeder’ zijn
close

Next

De Vloggende Moeders – Luiers verschone...