Kruidvat BLOG

De Vloggende Moeders – Luiers verschonen

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 05/07/2018

Volle luiers

Het verschonen van je kindjes kan een behoorlijk tijdrovende klus zijn. Vooral het gestoei met kinderen die niet stil willen liggen of kinderen die helemaal niet verschoond willen worden neemt heel wat tijd in beslag. Welke trucjes hebben onze vloggende moeders om hun kindjes stil te laten liggen? En zijn ze inmiddels gewend aan stinkende luiers van hun kleintjes?

De Vloggende Moeders

Vier vrouwen vloggen over alles dat ze meemaken met hun kinderen: ‘De Vloggende Moeders van Kruidvat’. We zullen ze even voorstellen… Huismoeder Samantha, 29 jaar en moeder van drie kinderen. Ilysa, hbo-student, 26 jaar en moeder van twee kinderen. Marenne, 36 jaar, heeft haar eigen bedrijf en heeft drie zoons, onder wie een tweeling. En onze laatste vloggende moeder: Esther, 30 jaar en moeder van drie dochters. Deze moeders vloggen over hun leven en over alles dat met het moederschap te maken heeft. Van buikkrampjes, gezinsregels tot eetrituelen. En van striae tot bevallingsverhalen. Maak kennis met ‘De Vloggende Moeders’ en laat je inspireren!

De essentials in de luiertas van de vloggende moeders. Zalf voor de billen, iets te eten en de luiers, ook wel handig in een luiertas.

close

Previous

De Vloggende Moeders – Slapen
close

Next

Kneipp Silky Secret Bodylotion Spray– Wat vin...