Kruidvat BLOG

De Vloggende Moeders – De Bevalling

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 19/06/2018

Wat een bevalling…

De bevalling. Je hoort er tijdens je zwangerschap veel verhalen over. Toch heb je geen idee wat je kunt verwachten. Van uren persen en bevallingen die niet op gang komen tot vliegensvlugge bevallingen op het toilet. Puffen, kreunen en steunen. Een ding is zeker: het is en blijft een opgave. Maar hoe hebben onze Vloggende Moeders hun bevallingen ervaren?

De Vloggende Moeders

Vier vrouwen vloggen over alles dat ze meemaken met hun kinderen: ‘De Vloggende Moeders van Kruidvat’. We zullen ze even voorstellen… Huismoeder Samantha, 29 jaar en moeder van drie kinderen. Ilysa, hbo-student, 26 jaar en moeder van twee kinderen. Marenne, 36 jaar, heeft haar eigen bedrijf en heeft drie zoons, onder wie een tweeling. En onze laatste vloggende moeder: Esther, 30 jaar en moeder van drie dochters.
Deze moeders vloggen over hun leven en over alles dat met het moederschap te maken heeft. Van buikkrampjes, gezinsregels tot eetrituelen. En van striae tot bevallingsverhalen. Maak kennis met ‘De Vloggende Moeders’ en laat je inspireren!

Na de geboorte is het belangrijk dat de huid van je kindje goed verzorgd wordt. Dat kun je heel goed doen met de verzorgingslijn van Kruidvat.

close

Previous

Dove Shower Scrub – Wat vinden we ervan...
close

Next

Picture Perfect – Zo doe je dat