Kruidvat BLOG

Nieuw! Kruidvat Skin Science Beauty Active en Pro-Age Cellular

Article_header_Speciaal voor jouw huid

Nieuwe producten voor jouw huid!

Je huid is iets waardevols. Omarm haar daarom, ook als ze wat ouder wordt! Kruidvat Skin Science heeft professionele huidverzorgingsproducten op basis van innovatieve en hoogwaardige ingrediënten. Er zijn twee vegan productlijnen ontwikkeld, één voor de huid vanaf 30 jaar en één voor de huid vanaf 55 jaar. Hier ontdek je alles over deze lijnen die bewezen resultaat geven.

Vanaf je 30e ontstaan de eerste tekenen van huidveroudering

De eerste tekenen van huidveroudering zijn vanaf je 30e zichtbaar. Je wilt er misschien nog niet aan denken, maar het is toch echt zo. De collageen- en elastineproductie vertraagt en daardoor begint je huid slapper te worden. Hierdoor kunnen de eerste lijntjes en rimpels zichtbaar worden.
Uv-straling is één van de grootste boosdoeners als het op huidveroudering aankomt. Uv-straling breekt elastine in je huid af waardoor het verouderingsproces versnelt. Daarom is het belangrijk je huid hier goed tegen te beschermen. Meer weten? Hier ontdek je alles over huidveroudering door de zon.

Kruidvat Skin Science Beauty Active 30+

Speciaal voor de huid vanaf 30 jaar is Kruidvat Skin Science Beauty Active ontwikkeld. De producten in deze lijn verstevigen je huid en hebben een antirimpelwerking. De lijn bestaat uit diverse producten die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van een huid van 30+, en met bewezen resultaat:
De dagcrème vermindert na vier weken de rimpeldiepte bij 95% van alle gebruikers, verbetert de huidelasticiteit bij 90% van alle gebruikers en bevordert een gladde huid bij 95% van alle gebruikers*.

  • De nachtcrème vermindert na vier weken de rimpeldiepte bij 95% van alle gebruikers, verbetert de huidelasticiteit bij 80% van alle gebruikers en bevordert een gladde huid bij 95% van alle gebruikers*.
  • De ooggel vermindert na vier weken de rimpeldiepte bij 95% van alle gebruikers, verbetert de huidelasticiteit bij 90% van alle gebruikers en verstevigt de huid bij 90% van alle gebruikers*.
  • Het oogserum bevordert na twee minuten een gladde, egale huid bij 100% van alle gebruikers, verheldert donkere kringen bij 100% van alle gebruikers en vervaagt rimpels bij 100% van alle gebruikers*.
  • Het gezichtsserum vermindert kraaienpootjes, voorhoofdrimpels en neuslippenplooi bij 100% van alle gebruikers*.
  • De ampullen verminderen na vijftien minuten de rimpeldiepte bij 75% van alle gebruikers en bevorderen de huidhydratatie en een gladde huid bij 100% van alle gebruikers*. Na zeven dagen zijn mimiekrimpels verminderd.

Vanaf je 55e wordt je huid steeds dunner en fragieler

Rond je 55e levensjaar veranderen de behoeften van je huid. De natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine neemt af. Je huid is minder goed gehydrateerd en verliest haar elasticiteit en stevigheid. Je huid verslapt en je gezicht verliest zijn contouren. Ook verliest je huid haar volume waardoor fijne lijntjes en kleine bloedvaatjes zichtbaarder worden.

Dit alles heeft zichtbare tekenen van huidveroudering als gevolg. Fijne lijnen worden diepere rimpels, ouderdomsvlekjes worden zichtbaar en je huid wordt dunner en droger.

Kruidvat Skin Science Pro-Age Cellular 55+

Speciaal voor de huid vanaf 55 jaar is Kruidvat Skin Science Pro-Age Cellular ontwikkeld. De producten in deze lijnen zijn anti-huidveroudering en zorgen voor strakkere gezichtscontouren. De lijn bestaat uit diverse producten die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van een huid van deze leeftijd, en met bewezen resultaat:

Sfeerbeeld_Speciaal voor jouw huid_1
  • De dagcrème vermindert na vier weken de rimpeldiepte bij 95% van alle gebruikers, verbetert de huidelasticiteit bij 75% van alle gebruikers en verstevigt de huid bij 95% van alle gebruikers*.
  • De nachtcrème vermindert na vier weken de rimpeldiepte bij 95% van alle gebruikers, bevordert een gladde huid bij 95% van alle gebruikers en verbetert de huidhydratatie bij 100% van alle gebruikers*.
  • De oogcrème vermindert na vier weken de rimpeldiepte bij 95% van alle gebruikers, verbetert de huidelasticiteit bij 85% van alle gebruikers en verstevigt de huid bij 95% van alle gebruikers*.
  • Het gezichtsserum vermindert na vier weken de rimpeldiepte bij 95% van alle gebruikers, verbetert de huidelasticiteit bij 80% van alle gebruikers en verbetert de huidhydratatie bij 100% van alle gebruikers*.

Kruidvat Skin Science

Kruidvat Skin Science combineert innovatie, wetenschap en hoogwaardige ingrediënten. Zo ontstaan verzorgingsproducten voor een gladde, stralende huid voor iedere leeftijd. De producten zijn onafhankelijk en dermatologisch getest, vegan én voordelig. Daar wordt dus niet alleen je huid blij van, maar ook je portemonnee.
Wil je de nieuwe huidverzorgingsproducten uitproberen? Ga dan nu naar onze webshop en ontdek ze allemaal. Probeer ‘t en je bent verkocht!

*Instrumentele test met 20 vrouwen

close

Previous

Zo verzorg je de krullen van je kindje (krult...
close

Next

Het Kruidvat Anti-haargroei Serum: de must-ha...