Kruidvat BLOG

NIVEA MEN MENMALIST: gemakkelijke en effectieve skincare voor mannen

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 23/05/2022

Simpele en krachtige verzorging voor mannen

Huid- en gezichtsverzorgingsproducten zijn allang niet meer alleen voor de dames. Maar de meeste mannen zullen waarschijnlijk niet uren in de badkamer staan om een complete beautyroutine af te werken. Daarom komt NIVEA MEN nu met iets nieuws: de NIVEA MEN Sensitive Pro MENMALIST-lijn. Een snelle, eenvoudige én efficiënte verzorgingslijn speciaal voor mannen.

Tien essentiële ingrediënten

De producten uit de nieuwe NIVEA MEN Sensitive Pro MENMALIST-lijn bevatten slechts 10 essentiële ingrediënten. Alles wat je als man nodig hebt voor een verzorgde huid en look. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in de formules maken een eenvoudige maar effectieve verzorgingsroutine mogelijk die goed verdragen wordt door je huid.

98 procent van de producten is van natuurlijke oorsprong. Daarbij voldoet de lijn aan de duurzaamheidsdoelen die NIVEA gesteld heeft om zich in te zetten voor de planeet. Alle verpakkingen zijn recycleerbaar. Ook de formule is biologisch afbreekbaar. Zo is deze lijn niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de natuur en de planeet.

Maak kennis met de NIVEA MEN MENMALIST producten

De serie bestaat (voorlopig) uit drie verschillende producten. Met dit compacte gamma is je complete huidverzorgingsroutine gecoverd! We stellen ze kort aan je voor:

  1. De gezichtscrème
  2. De gezichts- en baardreiniger
  3. De vloeibare scheercrème

NIVEA MEN MENMALIST gezichtscrème

De MENMALIST gezichtscrème uit de lijn hydrateert 24 uur lang en beschermt je huid ook tegen irritatie. De crème trekt snel in en laat je huid niet vettig aanvoelen. Hij komt in een recycleerbare tube. 98 procent van de producten zijn van natuurlijk oorsprong en 99 procent van de formule is biologisch afbreekbaar.

NIVEA MEN MENMALIST Gezichts- en Baardreiniger

De MENMALIST Gezichts- en Baardreiniger gebruik je om op milde wijze je huid te hydrateren en tegelijkertijd vet en vuil te verwijderen van je huid en uit je baard. De formule droogt je huid niet uit. De frisse geur van de reiniger blijft subtiel, maar lang hangen, zodat je de hele dag fris ruikt.

NIVEA MEN MENMALIST Vloeibare Scheercrème

De Vloeibare Scheercrème verzacht je baardhaar en beschermt je huid tegen irritaties. De scheercrème is een non-aerosol en is geschikt voor alle scheerroutines. Door de vloeibare textuur is de crème perfect voor het bijwerken van contouren.

Jouw NIVEA MEN MENMALIST verzorgingsroutine

Met deze verzorgingslijn heb je geen andere producten meer nodig. Gebruik de producten in deze volgorde voor het beste resultaat:

  1. Breng de gezichts- en baardreiniger aan op je gezicht. Masseer de reiniger in op een natte huid. Niet te hard drukken en wrijven, heren! Afspoelen kan met lauw water.
  2. Ga je je scheren vandaag? Breng dan de scheercrème aan op je baard en scheer je baard voorzichtig, met zachte bewegingen. De vloeibare scheercrème helpt je baardhaar te verzachten en creëert een dunne glijlaag.
  3. Breng vervolgens de gezichtscrème aan op je gezicht en hals en ervaar 24 uur lang een gehydrateerde huid met de niet-vette gezichtscrème die snel intrekt.

De NIVEA MEN MENMALIST lifestyle!

Ontdek de nieuwe, efficiënte manier van huidverzorging voor mannen. Deze compacte lijn met drie producten is ideaal voor alle mannen die een complete skincare routine te veel werk vinden, maar wel hun huid de beste verzorging gunnen zonder al te veel tierlantijntjes. Ben je benieuwd geworden? Je kunt alle MENMALIST-producten vinden in onze webshop of in een van onze winkels.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Voor elk huidprobleem een ander serum. Een aa...
close

Next

Dit zijn de 4 voordelen van een body bar