Weg met puistjes!

Biore puistjes verwijderen

Back to school met een gave huid

Back to school! Tijd voor de eerste school- of studiedag van het jaar. Oh nee, wat zie je daar! Nee, een puistje! Puistjes lijken altijd tevoorschijn te komen, net voor een belangrijk moment. We’ve all been there. Met de nieuwe Anti-Puistjes lijn van Bioré kun jij hier wat aan doen.

Hoe ontstaan puistjes?

Puistjes en andere huidproblemen ontstaan vaak door verstopte poriën. Wil je een stralende huid? Hou je poriën dan schoon. En dat is precies waar Bioré zich op richt. De porie-expert uit de Verenigde Station focust zich volledig op schone poriën.

Met natuurlijke houtskool

De producten in de Anti-Puistjes lijn bevatten houtskool. Houtskool staat bekend om zijn absorberend vermogen en rekent in no-time af met vuil en vet. De lijn bestaat uit onder meer een cleanser en een scrub:

  • De Anti-Puistjes Cleanser reinigt diep, zuivert je poriën en neemt vuil op. Zo voorkom je puistjes. In slechts twee dagen zie je al verschil!
  • Met de Anti-Puistjes Scrub haal je vuil en vettigheid weg. En zo ook het risico op puistjes. De scrub voorkomt daarnaast dat er nieuwe puistjes ontstaan.

Alle producten in de lijn bevatten naast houtskool ook salicylzuur. Dankzij de Skin Purifying-technologie bestrijdt je puistjes in slechts twee dagen. De producten zijn vrij van olie. Ze zijn geschikt voor de normale tot vette huid.

Met Bioré reken jij af met puistjes! Zo ga jij zelfverzekerd op pad.

Biore puistjes verwijderen

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer