Waarom is de macadamianoot goed voor je droge haar?

macadamianoot

Ontdek het wonder voor je droge haar!

Is jouw haar dof, breekt het snel af en heb je ’s morgens veel last van klitten en knopen? Dan heb je waarschijnlijk droog haar. Ontdek hier het wonder voor je droge lokken: de macadamianoot. Lees hier hoe deze noot jouw haar weer laat stralen.

Onze tip: Voed je haar en maak het zacht en soepel met de Aussie Miracle Moist Shampoo. De unieke formule met de Australische macadamianootextract geeft je haar een flinke dosis glans.

Wat is de macadamianoot?

De macadamianoot komt oorspronkelijk uit Australië. In de 19e eeuw werd hij ontdekt aan de oostkust van Australië. De oorspronkelijk bewoners kenden deze noot en zijn wonderlijke krachten al langer.

De noot is erg gezond. Van alle noten ter wereld bevat de macadamianoot het hoogste aantal onverzadigde vetzuren. Ook is de noot rijk aan vitamine B1, magnesium, ijzer, zink, fosfor en calcium.

Fun fact: de macadamianoot is moeilijk te kraken. Je hebt hiervoor meer dan twintig kilo druk per vierkante centimeter nodig. Daarom ligt de prijs van deze noot vrij hoog.

Waarom is de macadamianoot goed voor je droge haar?

Een belangrijke oorzaak van droog haar is het gebrek aan talg. Dit komt door een slechte hydratatie van je hoofdhuid, te vaak je haar kleuren, uitdroging door de zon of onvoldoende voedingsstoffen. Een gezonde levensstijl met voeding rijk aan vitamines en onverzadigde vetzuren helpt om je haar weer soepel en glanzend te krijgen. De onverzadigde vetzuren in de macadamianoot werken daarom als een wondermiddel voor je haar.

macadamianoot rond

Aussie Miracle Moist

Aussie heeft deze kennis gebruikt en zo Miracle Moist ontwikkeld. De shampoo en conditioner bevatten Australisch macadamianootextract en geven je haar een flinke dosis glans. Ze hebben hiervoor olie uit de macadamianoot geperst en deze aan de producten toegevoegd. De olie hydrateert je droge haar.

Wil je je droge haar een boost geven? Kies dan voor de Aussie Hair Miracle Moist 3 Minute Treatment. Deze behandeling met macadamianootextract geeft je haar een vochtboost. In slechts drie minuten is je haar prachtig verzorgd en heerlijk zacht

Ontdek het wonder van deze noot nu zelf!

Bekijk uit de categorie Haarverzorging ook:

Reageer