Tahiti Vibration Gamma

CO18190-Tahiti_Vibration-Header-KVT-900x285px-012[1]

Sluit de ogen, ontdek het paradijs.

Tahiti schudt de traditionele codes van de geparfumeerde douchegelmarkt door elkaar, dankzij een origineel voorstel, gebaseerd op de geur van emotie en verbeelding in plaats van ingrediënten. Een ware ode aan het exotische, de boeiende en stimulerende noten van het gamma nodigen je om te reizen, waarbij de verbeeldingskracht wordt aangesproken en de zintuigen worden geprikkeld om op ontdekking te gaan naar nieuwe sensaties.

CO18191-Tahiti_Vibration-Round-Image-KVT-450x450px-022[1]

Dit betoverende gamma prikkelt de zintuigen om paradijselijke eilanden te ontdekken. De Tahiti douchegels wakkeren de emoties aan, stimuleren het olfactorische geheugen door herinneren aan paradijselijke eilanden op te roepen, van de koelte van een duik in kristalhelder water tot de zachte streling van een licht briesje en geparfumeerd met eilandgeuren.

Van kokosnoot tot tiare bloem, de tonen van bloemen en tropisch fruit verstrengelen zich rond een gefacetteerd parfum ontwikkeld in samenwerking met de grootste parfumhuizen. Met zijn iconische kubus van heldere, exotische kleuren en bedekt met een dromerige, exotisch aquarel, stimuleert Tahiti de fantasie en verandert elk douchemoment in een tijdelijke reis naar het hart van de paradijselijke eilanden.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer