Nieuwe elektrische tandenborstel? Hier moet je op letten

oral-b nieuwe elektrische tandenborstel

Waar moet je precies op letten bij het kopen van een elektrische tandenborstel?

Is je elektrische tandenborstel aan vervanging toe? Dan is het goed om te weten waar je precies op moet letten bij de aankoop van een nieuwe. Er is vaak zoveel keuze dat je niet meer weet waar je naar moet zoeken. Daarom helpen wij je!

Ben je blij met je ‘oude’ elektrische tandenborstel?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is of je tevreden bent met je huidige elektrische tandenborstel. Poetst deze je tanden op een prettige manier goed schoon? Of zijn er dingen die misschien beter kunnen? Zet ze op een rijtje. Zo weet je waar je bij je zoektocht op moet letten.

oral-b nieuwe elektrische tandenborstel

Verschillende poetsstanden

Veel elektrische tandenborstels hebben tegenwoordig verschillende snelheden, poetsstanden en bijpassende opzetborsteltjes.

Qua snelheid is het soms fijn om, bijvoorbeeld als je gevoelige tanden hebt, de snelheid iets lager in te stellen. Sommige luxere tandenborstels hebben hier zelfs een speciale stand voor. Daarnaast zijn er ook speciale standen voor extra witte tanden, een grondigere reiniging of een massage van je tandvlees. Ben je bang dat je te veel druk op je tanden en tandvlees uitoefent? Ook daar helpt je tandenborstel je bij. Veel elektrische tandenborstels hebben namelijk een handige poetsdruksensor die aangeeft wanneer je te hard drukt.

Met of zonder timer?

Het advies is om je tanden elke poetsbeurt twee minuten lang te poetsen. Weet jij ook nooit zeker of je al lang genoeg poetst? Dan is een ingebouwde timer echt een uitkomst. Deze laat je weten wanneer je je tanden lang genoeg gepoetst hebt en de tijd erop zit. Zo hoef je nooit meer zelf in de weer met timers op je telefoon of een ouderwetse zandloper.

Wil je een slimme tandenborstel?

Steeds meer elektrische tandenborstels zijn smart. Je verbindt ze via bluetooth met een app op je telefoon. Deze app vertelt je dan of je lang genoeg poetst en hoe je precies poetst. Zo leer je om beter te poetsen. Voor kinderen zitten er vaak nog veel meer leuke functies in deze apps die het tandenpoetsen leuker maken.

Tip: Kies bijvoorbeeld voor de Oral-B Smart 4 4000N Black Elektrische Tandenborstel. Deze tandenborstel maakt naadloos verbinding met de Oral-B app op je telefoon en begeleidt je met realtime feedback. De Smart Coaching verbetert je poetsroutine en je mondgezondheid.

Voor welk merk ga jij?

Er zijn verschillende merken tandenborstels verkrijgbaar. Eén hiervan is Oral-B. Dit merk wordt wereldwijd het meest door tandartsen zelf gebruikt. De elektrische tandenborstels van Oral-B verwijderen tot 100% meer tandplak dan een handtandenborstel.
Oral-B heeft verschillende elektrische tandenborstels ontwikkeld. Bekijk in onze webshop het volledige assortiment en ontdek welke elektrische tandenborstel bij jouw wensen past.

Benieuwd naar het gehele elektrische tandenborstels assortiment? Ga dan nu naar de webshop!

van 99.99 59.99

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer