Nieuw! Kruidvat Lash Booster

Header -wimperbooster

Waarom moet je een wimperserum gebruiken?

Droom jij ook van lange, dikke en volle wimpers? Laat dan nu je dromen werkelijkheid worden met de nieuwe Kruidvat Lash Booster. Dit wimperserum hydrateert en versterkt je wimpers. Ontdek hier wat een wimperserum voor jou doet en waarom je de Lash Booster moet hebben.

6. Sfeerbeeld - wimperbooster

4 redenen om een wimperserum te gebruiken

Met een wimperserum verbeter je de conditie van je wimpers. Hierdoor worden de wimperhaartjes sterker, langer en voller. Om deze redenen is het goed om een wimperserum te gebruiken:
• Net als je huid en haar, snakken je wimpers ook naar de juiste voeding en verzorging. Door ze te verwennen met goede ingrediënten hou je ze in topconditie.
• Mascara en make-upremover beschadigen je wimpers en maken ze kwetsbaarder. Een serum helpt je wimpers te herstellen en sterker te worden.
• Je wimpers bepalen voor een groot deel je oogopslag en versterken je uitstraling. Het is daarom belangrijk om goed voor ze te zorgen.
• Door een wimperserum te gebruiken krijg je het natuurlijke valse wimper-effect. En wie wil dat nu niet?

Ontdek onze Lash Booster

Ontdek nu de nieuwe Kruidvat Lash Booster. Dit intensief verzorgende serum heeft een milde formule. Je wimpers kunnen tot wel 37% langer worden! Het wimperserum is bewezen effectief en onafhankelijk getest: je krijgt zichtbaar langere, dikkere en vollere wimpers*.

Het serum is verrijkt met biotine en allantoïne. Dit zorgt voor het herstel van de natuurlijke glans. Een actief 3-peptidencomplex en hyaluronzuur zorgen voor een directe en
langdurige hydratatie, verbeteren de haarstructuur en versterken je wimpers.

Hoe gebruik je de Lash Booster?

Gebruik het serum op gereinigde ogen. Je brengt de Lash Booster vervolgens heel eenvoudig met het kwastje op je wimperrand aan. Na vier weken zie je al resultaat*. Voor het beste resultaat gebruik je het serum elke dag, zestien weken lang. Wil je na deze kuur het effect behouden? Blijf het serum dan nog drie à vier keer per week gebruiken.

Je hebt slechts een kleine hoeveelheid van het serum per keer nodig. De verpakking van 3 ml is daarom voldoende voor zes maanden dagelijks gebruik. De Lash Booster heeft de voordelige prijs die je van ons gewend bent. Haal ‘m daarom snel in huis!

*Getest in onafhankelijk huidinstituut onder leiding van een dermatoloog en oftalmoloog. Individuele resultaten kunnen verschillen.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer