Nieuw! De natuurlijke en vegan lippenbalsems van Kneipp

headerbeeld-kneipp-lipcare-

Intensieve hydratatie en verzorging voor droge en gevoelige lippen

Heb je schrale, droge of gevoelige lippen of wil je ze gewoon wat extra verzorging geven? Ontdek dan nu de nieuwe lippenbalsems van Kneipp. Je kent het merk waarschijnlijk van de heerlijke douchegels en nu komt Kneipp ook nog eens met een fantastische lipcare lijn. En weet je wat nog leuker is? De lippenbalsems zijn vegan en 100% natuurlijk!

Ontdek Kneipp Lipcare

Ontdek nu de nieuwe Kneipp Lipcare lijn. De lijn bestaat uit drie lippenbalsems. De 100% natuurlijke en vegan lippenbalsems zijn gemaakt op basis van natuurlijke oliën en botanische wax. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor veganisten. Ze bevatten geen conserveringsmiddelen, paraffine, mineralen en siliconenoliën of kleurstoffen.

Onze tip: probeer de Cupuaçu-Nut Vanilla, de heerlijke vanille geur is onweerstaanbaar!

Met bewezen depot-effect

De Kneipp lippenbalsems hebben een bijzonder depot-effect. Dankzij de textuur worden de intensief hydraterende en verzorgende bestanddelen beetje bij beetje afgegeven. Hierdoor zijn je lippen voor langere tijd verzorgd en gehydrateerd.

De lippenbalsems zijn op oliebasis. Hierdoor heb je niet snel het gevoel de lippenbalsem opnieuw aan te moeten brengen. En dat is makkelijk! Je brengt de lippenbalsem één keer aan en je geniet voor langere tijd van prachtige lippen waar je niet naar hoeft om te kijken.

Daarnaast breng je de lippenbalsem ook eenvoudig aan. Door de combinatie met kurk ligt de stick prettig in de hand. Hierdoor geeft hij een superfijn ‘soft touch’-effect.

sfeerbeeld-kneipp-lipcare

Duurzame verpakking

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, hebben ze bij Kneipp ook voor een duurzame verpakking gezorgd. De verpakking is gemaakt conform de Ecocert & Cosmos standaarden. De blisterkaart is gemaakt van milieuvriendelijk graspapier. Dit graspapier zorgt voor minder CO2-uitstoot, heeft ongeveer 3.000 liter minder water per ton karton nodig en zorgt voor korte transportroutes. En dat is goed voor het milieu!

Zoveel voordelen, die moet je toch proberen?

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer