Nieuw bij Kruidvat: Skin Science Daily Defense

Skin Science Daily Defense

Maak een vuist tegen lucht- én lichtvervuiling

Veel verzorgingsproducten beschermen je huid tegen luchtvervuiling en andere schadelijke invloeden uit het milieu. Maar ze beschermen je huid niet tegen uv-stralen, infraroodlicht (IR-licht) en het blauwe licht van smartphones en computers. Tot nu! Kruidvat komt met Skin Science Daily Defense. Een effectieve lijn die een vuist maakt tegen lucht- én lichtvervuiling.

Meer weten over lichtvervuiling? Lees dan Is het licht van je smartphone schadelijk?

Lichtvervuiling in een digitale wereld

De wereld wordt steeds digitaler. Televisies, computers, smartphones en tablets, ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Jij gebruikt deze apparaten vast ook een groot deel van je dag. Wist je dat je huid daardoor sneller veroudert? Kruidvat Skin Science Daily Defense is het antwoord op deze lichtvervuiling.

Daily Defense beschermt je huid niet alleen tegen lichtvervuiling, maar ook tegen schadelijke invloeden uit het milieu zoals fijnstof en schadelijke gassen. Deze milieuvervuiling kan je huid irriteren, droger en ouder maken. De nieuwe lijn Daily Defense-lijn gaat dat tegen.

Meer weten over schadelijke invloeden? Lees De invloed van het milieu op je huid.

Daily Defense is de perfecte dagelijkse huidverzorging

De producten van Skin Science Daily Defense zijn zorgvuldig samengesteld. Skin Science Daily Defense beschermt, ontgift en hydrateert intens. En dat dankzij de beste ingrediënten:

  • Citystem® pakt door milieuvervuiling veroorzaakte huidproblemen aan. De natuurlijke actieve stof bouwt een beschermend schild op. Het schild beschermt je huid, versterkt de huidbarrière tegen vochtverlies en voorkomt rimpels.
  • Dynamic Radical Control Complex beschermt je huid overdag tegen de schadelijke effecten van infraroodstraling en uv-licht. ’s Nachts helpt het complex het huideigen anti-oxidatieve vermogen te herstellen en de huid te regenereren.
  • Blue Light Protection Technology beschermt je huid tegen digitale veroudering veroorzaakt door blootstelling aan de radicalen die voortkomen uit het blauwe licht van computers, smartphones en tablets. De waardevolle cacaozaadpeptiden zorgen voor een betere weerstand tegen oxidatieve stress veroorzaakt door blauw licht.

De Kruidvat Skin Science Daily Defense lijn bestaat uit vier producten:

  • De dagcrème helpt zichtbare en onzichtbare schade aan je huid als gevolg van luchtvervuiling en licht tegengaan. De innovatieve Anti-Pollution Technology met SPF 20 versterkt de natuurlijke weerstand van je huid en creëert hiermee een onzichtbaar schild. Zo krijgen schadelijke, verontreinigende deeltjes in het milieu, uv- en IR-straling geen kans om je huid binnen te dringen.
  • De nachtcrème helpt je huid ontgiften en herstelt de zichtbare en onzichtbare schade als gevolg van milieu-invloeden die ze overdag heeft opgelopen. De hydraterende bestanddelen beschermen je huid tegen het vroegtijdig ontstaan van lijntjes en rimpeltjes.
  • Het gezichtsmasker reinigt je huid intensief en laat haar stralen. De zelf-verwarmende werking opent je poriën waardoor de natuurlijke ingrediënten grondig en diepgaand werken.
  • De face mist creëert een onzichtbaar schild op je huid. Dit schild beschermt je huid tegen de zichtbare en onzichtbare schadelijke effecten van verontreinigende deeltjes in het milieu.

Maak een vuist tegen lucht- en lichtvervuiling!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer