Nieuw bij Kruidvat: Nivea micellaire shampoo

Nivea micellaire shampoo

Gezond haar en een gezonde hoofdhuid met micellaire shampoo

Micellair water is helemaal in. Heb jij het al in huis? Nivea breng de micellaire technologie nu naar de haarverzorging. Met de micellaire shampoo van Nivea krijg je gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Maak kennis met dit nieuwe product.

Micellen

De micellaire technologie is gebaseerd op micellen. Een micel is een hele kleine structuur van een aantal moleculen. Micellen hebben een kop en een staart. De micel vangt met zijn staart olie, vuil en onzuiverheden op. De kop lost deze direct op. Weg vuil en onzuiverheden!

De technologie werd tot nu toe vooral in reinigingsproducten gebruikt. Make-up, vuil en onzuiverheden verdwijnen ermee als sneeuw voor de zon van je huid. Nivea gebruikt de micellen nu ook om je haar te reinigen.

Micellaire technologie in shampoo

Micellaire shampoo biedt een effectieve, maar zachte reiniging dankzij de micellaire formule. De unieke formule met micellen trekt vuil aan en reinigt je haar en hoofdhuid op milde wijze.

Nivea heeft twee heerlijke varianten van deze micellaire shampoo:

Haar wassen

Beide shampoos hebben een heerlijke geur en zorgen voor luchtig haar en een gezonde hoofdhuid. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

Bekijk uit de categorie Haarverzorging ook:

Reageer