Met deze 5 make-upproducten maak je direct het verschil

Header_ Met deze 5 make-upproducten maak je direct het verschil

De perfecte make-uplook met slechts 5 producten

Heb je weinig tijd, maar wil je toch de beste versie van jezelf laten zien? Ontdek dan hier welke 5 make-upproducten jou in no time laten stralen. Want hiermee maak je écht het verschil. Ideaal als je snel de deur uit moet of een onverwachte videocall hebt.

Kan make-up echt het verschil maken?

De vraag die misschien als eerste in je opkomt is: kan make-up echt zoveel verschil maken? Ons antwoord? Ja! Het accentueert de mooie delen van je gezicht en verdoezelt je imperfecties en onzekerheden. Met make-up voel je je zelfverzekerder en ben je de beste versie van jezelf.

Maar dat betekent niet dat je elke dag een dikke laag make-up op je gezicht hoeft te smeren. Sterker nog, er zijn een aantal make-upproducten die echt dat grote verschil maken.

Oneffenheden snel wegwerken: concealer

Rode vlekjes op je huid en donkere kringen onder je ogen? Met een concealer zijn ze in no time verdwenen. En in tegenstelling tot een foundation is het niet nodig om de concealer op je hele gezicht aan te brengen. Je kunt snel en gericht je onzuiverheden verbergen.

Voor een sprekende blik: wenkbrauwmake-up

Een tweede must-have voor een goede basismake-up is wenkbrauwmake-up. Je wenkbrauwen laten je gezicht namelijk spreken. Gebruik daarom altijd een wenkbrauwpotlood of wat wenkbrauwpoeder voor on fleek brows.

Je ogen zeggen alles: oogmake-up

Ze zeggen niet voor niets dat je ogen boekdelen spreken. Je oogopslag zegt namelijk alles. Goede oogmake-up is dan ook een must. En hier smokkelen we dan wel een beetje, want voor de beste ooglook heb je zowel een oogpotlood als een goede mascara nodig. Met een eyeliner definieer je je ogen en met een mascara maak je je look af en ga je voor volle en lange wimpers. Beide zijn onmisbaar dus.

Sfeerbeeld- Met deze 5 make-upproducten maak je direct het verschil

Voor een snelle frisse look: blush

Zie je er wat grauw uit? Vergeet dan niet om een beetje kleur op je wangen aan te brengen met een blush. Je ziet er hierdoor direct wat levendiger en frisser uit.

En vergeet je lippen niet

Last but not least: je lippen. Een gekleurde lipgloss is ideaal. Je breng niet alleen wat kleur en glans aan op je lippen, maar verzorgt ze ook. Win-win, dus!

Ben jij benieuwd naar ons hele make-up assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer