Mannen, maak indruk met deze sleek look

header sleek look

De sleek look voor mannen is verzorgd en stijlvol

De trendy sleek look is een verzorgde en stijlvolle look voor mannen van alle leeftijden. De look oogt modern, strak en natuurlijk. Draag jij je haar ook graag strak naar achteren? Lees dan snel verder hoe je deze sleek look gemakkelijk creëert.

Onze tip: SYOSS Men Power Hold Extreme Styling Paste met salon control system, ontwikkeld met en getest door kappers, biedt perfecte balans tussen fixatie en soepelheid, voor langdurige en betrouwbare styling.

van 0.00 6.09

Wat is de sleek look?

De sleek look is een alledaagse look, geschikt voor alle mannen en voor alle leeftijden. Strak gestyled haar lijkt niet meer zoals vroeger op beton, maar is natuurlijker en levendiger. Om een trendy sleek look te kunnen stylen moet je haar een bepaalde lengte hebben, het liefst ongeveer zes tot acht centimeter. De moderne sleek look is niet aan je hoofd geplakt, maar komt natuurlijk over.

Terug van weggeweest!

Cary Grant en Sean Connery droegen in hun tijd dit kapsel met groot effect. Nu brengen sterren als Jon Hamm (Mad Men) en David Beckham, maar ook trendsettende bloggers en streetstyle-iconen deze look weer terug. En wat extra leuk is, is dat deze perfecte combi van pure mannelijkheid en klassieke elegantie nu nog gemakkelijker te stylen is.

Hoe creëer je de sleek look?

Voor een moderne, strakke look zijn de volgende style-tips belangrijk:

  1. Voeg geen product toe aan nat haar. Laat je haar eerst drogen. Op die manier ziet de afwerking er niet te glanzend of stijf uit.
  2. Kam je haar.
  3. Breng een pommade of haargel met een lichte textuur aan. Breng je haar hiermee naar de achterkant van je hoofd. Dit kan je met je handen doen of gebruik een kam voor een zeer nauwkeurige look.
rond sfeerbeeld sleek look

Tip: Heb je licht golvend haar? Gebruik dan voor het in model brengen een straightener (vergeet niet om ook een hittebeschermende spray te gebruiken) en maak je look af met gel, wax of pommade.

De moderne sleek look is niet alleen geschikt voor op kantoor, maar ook als casual look.

Bekijk uit de categorie Haarverzorging ook:

Reageer