Maak thuis je eigen spa met Palmolive!

spa

Even een momentje voor jezelf

Vind jij een natuurlijke en gezonde levensstijl ook belangrijk? Dan ga jij vast regelmatig sporten en let je goed op wat je eet. Maar wist je dat het ook belangrijk is om regelmatig even te ontspannen en goed voor je huid te zorgen? En juist daar heb je in je drukke leventje vaak geen tijd voor. Tijd om die momentjes voor jezelf weer terug te brengen met je eigen spa!

Onze tip: Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage Bad- en Douchegel. Deze frisse douchescrub met dode zeezout, aloë vera en watermunt revatiliseert je lichaam en geest.

van 0.00 4.39

Kom even helemaal tot rust

Heb jij ook een druk leven en staat je agenda helemaal vol? Kom dan even helemaal tot rust met je eigen home-spa. Zet je telefoon even uit en geniet van een moment van pure ontspanning. Zo doe je dat:

  • Voorkom afleiding. Zet je telefoon uit en zeg tegen je partner dat je niet gestoord wil worden. Een rustig muziekje zorgt voor een relaxte sfeer.
  • Bereid je goed voor: steek wat heerlijke (geur)kaarsen aan en tover je badkamer zo om in een ware welness.
  • Hang je badjas alvast over de verwarming. Hij is dan heerlijk warm als je straks klaar bent.
  • Geniet van een uitgebreide douche of een heerlijk warm bad. Wist je dat Palmolive Aroma Sensations perfect zijn voor in bad? De heerlijke lavendelgeur van So Relaxed neemt je even helemaal mee in de relaxmodus.
  • Verwen je huid met een heerlijke scrubbeurt. De aloë vera in de Palmolive Feel the Massage douchegel heeft een verzorgende werking. De scrub reinigt je huid. Ze voelt hierdoor weer zacht aan.
spa rond

Ontspan met Palmolive

De bad- en doucheproducten van Palmolive Aroma Sensations staan bekend om hun ontspannende en verzorgende werking. Je voelt je helemaal zen en je huid wordt heerlijk zacht. De verschillende geuren zijn een genot voor je zintuigen. Perfect voor een heerlijke spa aan huis! Probeer nu de verschillende varianten en geniet van jouw moment van ontspanning.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer